Protest împotriva administrației Coliban de la Primăria Brașov

În urma protestului organizat ieri, 25 februarie 2022, organizatorii au lansat un mesaj atât pentru brașoveni, cât și pentru actuala administrație.

„ Aceasta zi, va rămâne înscrisă  în istoria Brașovului fiind o zi tristă, o zi în care am ieșit în stradă pentru ca ne-am saturat, o zi în care minciuna nu a mai avut putere, o zi cand am zis stop! Ne vrem identitatea înapoi! Noi nu renunțăm la valorile noastre, la cultura noastra, la credința și religia noastră. O zi când le transmitem progresiștilor USR din Primăria Brașov că noi, brașovenii ne dorim PROGRES și nu PROGRESISM iar Primăria brașovenilor este aici și nu la BRUXELLES sau în Franța!

Această administrație nu doar că a pornit cu stângul, ba mai mult, ne-a mințit de la bun început. Primarul Coliban, ne-a mințit cu CV-ul fals în care era scris negru pe alb că este absolvent. Ulterior, minciunile, abuzurile și atacurile au început sa curgă!

 

Primăria Brașov a devenit MAREA GRĂDINIȚĂ AL USR-iștilor!

Ei credeau că brașovenii sunt amnezici și uita! Poate unii au uitat dar cu toate acestea, ei știau un lucru important.

– CINE A MINȚIT O DATĂ, A DOUA OARĂ NU SPUNE ADEVĂRUL!

Acești oameni din administratia locala au ajuns în jilturile poleite cu aur datorită cetățenilor care i-au votat. Și noi am fost unii dintre ei. Astăzi suntem triști și regretăm! Prea târziu ne-am dat seama ca doctrina lor nu are de-a face cu ROMÂNII ! Românii sunt oameni frumoși, oameni buni, oameni credincioși. Românii au Dumnezeu! Românului îi este frica de Dumnezeu !

De la început acești omuleți ne-au mințit frumos și asta fără să clipească. Au dat-o în sentimentalisme, acolo unde românii sunt mai sensibili, cu corupția care ne ingroapa de peste 30 de ani, cu penalii altora. Povești! Însăși Sadoveanu s-ar arăta gelos ascultându-i pe USR-iști atunci când fabulează.

S-a aprobat bugetul pentru dărâmarea crucii din Parcul Eroilor! Implicit și a troiței din fața prefecturii unde Coliban dorește să facă o pietonala betonata! A ieșit nonșalant să conteste acest lucru, spunând că este un fake news. Domnule Coliban! Un mincinos bun trebuie să aibă și o memorie bună! Dar așa cum voi nu aveți de-a face cu Dumnezeu, nici el nu v-a înzestrat cu multe.

Ați uitat că ați declarat acest lucru în fața camerelor de luat vederi. Camere video și aparatură achiziționată cu zeci de mii de euro din banii de la buget!

Ați transformat primăria în sediu secundar al Facebook, grădinița pentru oameni maturi cu nevoi speciale și televiziune locală. Azi, primăria se numește „Primăria USR” SRL.

Nu vă permitem să vă jucați cu credința noastră, cu religia noastră, cu cultură și cu tradițiile noastre! Noi, brașovenii, nu suntem preșul USR-ului și nici al ONG-urilor USR-iste!

Dacă vorbim de ipocrizie, USR-ul este fruntaș, câștigătorul locului întâi pentru titlul de IPOCRIȚII NEAMULUI ROMÂNESC! Nu aveți Dumnezeu! Nu vă este teamă de EL!

Un om fără Dumnezeu și fără frica lui, este cel mai periculos om!

Contestați biserica dar vă rugați de ei să demarați acțiuni de vaccinare în interiorul bisericii. Le cereți sa va sustina! Asta-i ipocrizie și prefăcătorie de nivel înalt!

Un partid care promovează LGBTQ și căsătoria între persoane de același sex, cu siguranță are probleme să identifice nevoile românilor din moment ce nu înțelege ce este România? Ne goliți resursele! Ne vindeți pe bani marunti! Intenționați să distrugeți economia României și veniți cu vrajeala ipocrită conform căreia promovați producătorii locali. Credeți ca românul a rămas fără creier și nu vede strategia voastra ?

Sa luăm pe rând fiecare realizare al primarului 000

 1. Un loc in crese si gradinite pentru fiecare copil brașovean. Crese si gradinite 0! Și mai zici că construiești a doua grădiniță? Dar unde-i prima?
 2. Parcări – 0
 3. Parcări desființate – sute. Și mai urmează câteva sute.
 4. Spitalul Regional Brașov a fost aruncat în ograda Ministerului Sănătății. Coliban s-a spălat pe mâini de el, nu se va mai construi dar măcar are pe cine da vina acum.
 5. Curățenia din oraș – 0
 6. Brașovul traficului relaxat – 0
 7. Închiderea gropilor de gunoi – 0
 8. Monitorizarea calității aerului și montarea a 17 senzori de masurare –  realizat
 9. Reabilitarea zonei istorice – 0
 10. Înființarea de parcuri noi – 0 . În schimb se înființează parcuri moderne pentru căței.
 11. Centre medicale de permanență în cartiere – 0
 12. Masă caldă în școli pentru copiii din mediile defavorizate – 0
 13. Programul cornul și laptele – 0. Până acum este plătit doar software-ul pentru gestionare.
 14. Stadion Municipal – 0
 15. Sala Polivalentă – 0
 16. Noi locuri pentru practicarea sporturilor în cartiere – 0
 17. Infrastructură dedicată pentru bicicliști – 0
 18. Stații de încărcare pentru 17 autoturisme + 12 autobuze, ulterior poate vor fi doar 15 până la finele anului 2022
 19. Fără penali în funcții publice – MIT
 20. Transparență decizională – doar la chestiunile insignifiante
 21. Responsabilitate în cheltuirea banului public – 0 ( contracte cu atribuire directă către firme deținute de membrii USR, festivaluri organizate de către concubina primarului și alte ONG-uri USR-iste )
 22. Studii de fezabilitate pentru orice – milioane de euro,
 23. Cheltuieli pentru studio TV în primărie
 24. Contracte orientate către firme USR
 25. Brasovul verde – Forumul Orașelor Verzi – 0 ( doar discuții sterile pe bani mulți de protocol și circulație blocată )
 26. Ajutor pentru mediul privat – 0 ( doar companiile și ONG-urile USR-iste au acces )
 27. Parteneriat de promovare cu compania de consultanță financiară Ernst & Young – neglijând firmele mici și mijlocii care contribuie masiv la bugetul local. Înțelegem din asta cî se dorește sugrumarea lor și distrugerea economiei locale?
 28. Incompetența administrației locale a dus la golirea bugetului local pentru plata unor case de avocatură. Casa de avocatură a doamnei Trandafir care este și avocata Clotildei Armand, și avocata lui Dan Barna s-a ales cu un contract în valoare de 250000 euro.
 29. Audit la Primăria Brașov pentru demascarea combinațiilor administrației Scripcaru – 0
 30. Standarde înalte și publice cu privire la condițiile de recrutare sau promovare a angajaților primăriei – 0
 31. Angajari făcute prin Agenția Metropolitană Brașov – Transparenta 0
 32. Angajarea Directorului RIAL Brașov – angajare făcută la comandă politică
 33. Susupiciuni rezonabile de aranjare a unor concursuri de angajare pe anumite posturi din primăria Brașov
 34. Afacerea Amural – presiune asupra subalternilor și determinarea lor să-și depună demisiile. La care adăugăm și favorizarea ocultă a unui ONG din apropierea Flaviei Boghiu. Coliban a promis demararea unui audit și a unei anchete disciplinare. Doar a promis!
 35. Audiențe – 0
 36. Răspuns la solicitări – 0
 37. Primăria se comunică doar pe FACEBOOK și TIK TOK. Seniorii noștri nu au valoare în ochii primarului!
 38. Autorizații de construcție date firmelor de casa – în Poiana Brașov se vor construi blocuri, momentan se defrișează pădurea.
 39. Tentativa de restricționare a accesului presei la ședințele Consiliului Local

Dan Barna, fostul președinte al USR, în rarele lui momente de sinceritate a declarat că

„ Singura șansa de a putea lupta cu RĂUL este sa avem indrazneala sa îl numim atunci cand ne intalnim cu el.”

Realizările administrației Coliban sunt de bine? Bine pentru cine? Pentru cetățean? Niciodată!

Pe principiul că una zicem și alta facem, cei de la USR, prin modul de abordare din ultimii ani, dar mai ales de când sunt la putere, dezamăgesc tot mai mult propriul electorat, pentru că cei care nu i-au votat, i-au „ simțit” din prima ca vântură lozinci când de fapt sunt la fel sau chiar mai răi decât cei din partidele vechi.

Pe lângă alte exemple de comportamente certate cu morala, bunul simț, și uneori cu legea, avem abordarea de la Timișoara lui Fritz, unde, la ședința pentru alegerea consiliilor de administrație a societăților din subordinea primăriei, viceprimarul USR, pune Poliția Locală să scoată presa afară din sală pentru a nu asista la ședința! Fără a exista un temei legal pentru acest demers al celor de la USR, au vrut sa foloseasca Poliția Locală pentru ca presa să nu asiste la ședința în care dau afara oamenii din alte partide și pun activul lor de partid!

GROTESC DE DEMOCRATIC!

Au reușit sa își umple consiliile de administrație și toate instituțiile din subordine cu activiști de partid din USR. Se pare ca acești oameni noi, sunt la fel sau mai răi decât cei vechi!

Acest fenomen se repetă și la Brașov și la București, și în orice localitate unde această veritabilă ciumă ideologică a câștigat alegerile locale !

Modelul alternativ oferit de USR despre democrație, nu este o ideologie politică coerenta. Mai curând, este o practică politică în care oligarhi USR, ascunși în spatele unei conspirații, ocultează în tentativa lor de a monopoliza cea mai mare parte din avuția și puterea țării.

STOP ABUZURILOR ȘI INCOMPETENȚEI DIN PRIMĂRIA COLIBAN!”

 

 

One thought on “Protest împotriva administrației Coliban de la Primăria Brașov

 1. Consilierul primarului Radu Dascălu, după cum se știe se află în miezul tuturor misiunilor de audit intern. Conform legii, aceste misiuni se desfășoară independent, fiind interzise ingerințe de orice fel.Astfel, lui Dascălu îi excede atribuția de execuție ( Cod administrativ art.157)- deci sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de uzurparea funcției. Iar primarul de instigare la uzurparea funcției. S-a sesizat DNA-ul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *