Coliban și-o cam ia în „ haștageală”! Nu i-a ieșit faza cu CEC-ul în alb solicitat în ședința de Consiliu Local

Lăsăm pentru o clipă meciul Putin – Restul Lumii, meci de real interes pentru noi, și ne mai uităm prin „ ograda” Brașovului, pentru că s-a anunțat meci mare și pe la noi.

Coliban e aproape de turbare, împreună cu toată compania de USR-iști, pentru că nu-i trec consilierii PNL și PSD cecul în alb pentru avocați. Avocații ăia care ar trebui să ne apere sau să le apere cwrul de „ mafia imobiliară” ( încă nu m-am lămurit, în schimb e bine cunoscut faptul că Coliban e cam fiert pentru că trebuie să scoată din buzunarul lui personal „ niște mulți” bani pentru că nu a pus în aplicare niște hotărâri judecătorești). Haștag „ Încredere în justiție”!

Coliban se apucă cu mânuțele de turul pantalonilor și sare până în tavan ( împreună cu tot partidul – haștag „ jump-jump” ), pentru că, cităm din propria lui postare ( ah, ce-mi place când lucrez cu materialul clientului ) „ Cred că acești consilieri PNL/PSD, care au votat în defavoarea cetățenilor, nu au votat așa în urma consultării cu brașovenii, ci au făcut-o în spatele ușilor închise, consultându-se cu anumiți oameni influenți.

Oficial, fiind reprezentanții oamenilor și nu ai mafioților, le mai ofer o șansă. Am convocat pentru mâine, 1 Martie, o ședință de îndată, pentru a face ceea ce trebuie: să susțină interesul cetățeanului ”.

Vaaaai, împărate, trăi-ți-ar tot partidul pe bani de la buget, haștag „fără dureri de cap”, ce faci tu mă domn primar? La mai oferi o șansă? Dar cine ești tu mă domn primar de dai șanse oamenilor? Și dacă nu o fructifică, ce faci? Te tăvălești în chinuri prin biroul ăla de primăraș ce mestecă haștageală bruxelleză cu romgleză de nu știe exact pe unde e că fuge realitatea de el? Păi fă un referendum local, ca să vedem cine e de acord cu CEC-urile în alb, așa pe încredere că nu strici banii, pe care le soliciți tu pentru avocați. Pe bune, câți juriști ai în Primărie? Nu sunt în stare să-i bage legea pe gât lui Kehaiyan, marele dușman al administrației Coliban? N-ai în partid avocați? Hai, dă-ne haștag „ șmecherie” și arată că suntem rău intenționați și rezolvi tu de la obraz, gratis. Pentru interesul brașoveanului. Tu și partidul!

Păi dacă Kehaiyan are hotărâri judecătorești definitive în gentuță, și tu nu le pui în aplicare, pentru că așa vor mușchiuleții tăi atrofiați, ce avocați vrei să te apere pe tine și instituția? Ăia ai lui Putin?

Cu ce oameni influenți s-au consultant ( haștag )„ dușmanii” de la PSD & PNL în spatele ușilor închise? Că sunt curios și eu să aflu. Sau dai cu bidineaua cu duplicitate până nu mai poți, poate, poate iese ceva prosteală și poți să bagi mânuțele până la umeri în banul de la buget? Că observ că ai cam început să dai cu prosteala prin târg pentru că nu-ți prea mai ies mațocăriile, că ne-am cam prins cum o dai tu la „ întors”.

Aoleu, să înțeleg că te cam încurcă democrația? Haștag „ nu mai merge prosteala” ?

Dar să vedem cum justifică consilierul local Alexandra Crivineanu ( da, știu, PSD, huo! ), faptul că v-a sărit haștageala ipocrită din schemă. Cităm din postarea ei. „ Noi, consilierii locali, nu cunoaștem (nici până la această oră) suma alocată pentru achiziționarea acestor servicii juridice. Unde este transparența Unde sunt pricipiile pe care le aclama USR în campania electorală

În proiectele de hotărâre ni se spune așa: “Cheltuielile necesare în vederea ducerii la îndeplinire a prezentei hotărâri se vor efectua din bugetul local, astfel cum au fost aprobate odată cu aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Brașov și a execuției bugetare.” Practic, din BANI PUBLICI

Unde este promotorul transparenței în administrație”.

Aaaaa, păi stai așa, tu voiai un CEC în alb? Să curgă banul ca la Primăria Coliban? Că „ e de unde”?

Păi și ( haștag ) transparența unde e? Aaaa, aia a fost armă de campanie electorală, acum ai închis-o în pivnița primăriei și îi dai de mâncare prin vizeta de la ușă?

Haștageală curată și pe față!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *