Coliban vrea cu orice preț să-și curețe imaginea

Coliban, relaxează-te, te-ai făcut singur terci în momentul în care ai pierdut contactul cu realitatea. Și asta dacă l-ai avut vreodată. Pentru că sloganul și lozinca n-au ținut niciodată de foame, în schimb au fost gratis, dar niciodată, niciodată n-au reușit decât să deformeze realitatea. Matematic vorbind.

În primul rând, te-ai dus fuguța la mitingul de sâmbătă, cu stegulețul Ucrainei în mânuță, doar , doar mai primești și tu niște puncte de popularitate. Să crești un pic la capitolul imagine pe durerea și suferința unui popor. Da, știu, așa e în politică, un politician abil ( nu e cazul tău ) va căuta întotdeauna o situație emoțională pentru a atrage simpatia publicului. În cazul tău, nu se mai pune, tu ai reușit în mare măsură să te autosabotezi, și să faci praf și partidul.

Că dacă nu e, de unde naiba să oferi? Pentru că între gargară ipocrită și fapte, pentru tine există o prăpastie de netrecut. Care poartă numele de incompetență. Ca atare, ai rămas la mica combinație, ca să iasă bine companiile de partid la bilanț.

Ce mai agitai tu steagul Ucrainei, ce repede ai luminat tu inscripția Brașov de pe Tâmpa în albastru-galben, ce să mai povestim, oportunitate ca asta rar mai găsești. Dar, mă întreb și eu, îți stătea rău dacă la miting aveai și steagul României în mână?

Pentru că în al doilea rând, în ochii propriului tău electorat, dai dovadă de o impostură demnă de manual. Îți pasă ție rapid de refugiați, când de fapt ție nu îți pasă de propriul tău electorat. Ție nu îți pasă de cetățeanul din Brașov, ești doar fiert să ajungi cât mai sus din punct de vedere politic. Te-a apucat subit mila de refugiați, dar nu își e milă de românul tău, vrei să-i dai crucea jos din Parcul Eroilor ( asta înainte să anulezi totul, pentru că te-ai prins că e de mare porc ).

Ia uite ce face Primăria Brașov, cităm „ Vineri, 4 martie, de la ora 10.00, la CATTIA, se va deschide Centrul Comunitar Brașov pentru Ucraina, centrul în care ajung refugiații care sunt cazați la Brașov. La deschidere, alături de viceprimarul Flavia Boghiu, vor fi prezenți și reprezentanți ai organizațiilor partenere, care sprijină funcționarea centrului. Acesta va fi deschis NON-stop și va asigura serviciile necesare refugiaților înainte de a fi cazați”.

Uite, mă antepronunț! Pun pariu că toate, toate, toate organizațiile partenere sunt ONG-uri sudate la USR. Ce șansă mai mare de a face un ban și ceva imagine există pe lumea asta decât drama refugiaților?

Ești fiert să cureți un pic imaginea ta, pentru că ( și asta în al treilea rând ), ai început să trimiți scrisorele pe la contribuabili, ca să le arăți cât ești tu de pus pe treabă. Numai că te-ai erijat în locul instituției pe care vremelnic o conduci, sper că nu până la finalul mandatului, și semnezi cu nume și prenume pe hârtia respectivă. Păi aia nu vine de la o instituție a statului. Și administrarea unui oraș nu e efort comun al oamenilor din instituție. Ai găsit o găselniță pe bani de la buget să îți faci un pic de campanie și, te-ai pus moț pe rahat, trimiți hărtii pe la oameni pe acasă ca în campania electorală.

Bă Colibane, tu chiar n-ai rușine? Te-a votat lumea pentru că păreai așa mai cu frica lui Dumnezeu și mai implicat, dar tu urmezi numai agenda ta personală și a partidului. Las-o naibii, fă-ți băgăjelul și fă un bine cu adevărat dându-ți demisia.

Și nu care cumva să te înrolezi după aia în armata ucraineană, că praf o faci!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *