Isteria șoșocarilor – Și ăsta e doar începutul

Îmi place din ce în ce mai mult retorica șoșocarilor rămași în pană de idei după închiderea Sputnik și RT. Se dovedește a fi fatală lovitura asta pentru propaganda lui Putin.

Șoșocarii „ uniți” cu Rusia, ling și scuipă acum cu gloanțe doctrinare acum în gol. Asta după ce au lins cu stoicism și admirație în ochi urmele de mizerie ideologică împrăștiată de Putin, personaj malefic venit exact din al 9-lea cerc al infernului lui Dante, mai precis din „ Judeca”.

Iubiți șoșocari, să ne înțelegem, Putin urăște nu poporul ucrainean, nici Europa, nici SUA. Putin urăște profund și cu patimă ideea de libertate și democrație. Pentru că libertatea și democrația nu sunt profitabile și controlabile în viziunea KGB-ului. Doar pumnul în gură și glonțul pot face bine societățile democratice, apropiindu-le de apostazia morală. Dacă ar implementa în Rusia libertatea și democrația, ar ieși la lumină el, împreună cu tot sistemul de „ elite” oligarhice pus la punct de KGB.

Putin urăște visceral țările democratice cu economie liberă. Nici nu e de mirare! Ce anume ar fi de așteptat de la un ofițer KGB. Să nutrească idei democratice și să promoveze bunăstarea și desăvârșirea speciei umane? Nici gând!

Putin, împreună cu larvele alea nenorocite din jurul lui, opera beznei ideologice marca KGB, au declarat război nu Ucrainei, în care se bat efectiv fără nici o miză, ca orbeții, nu Europei sau Statelor Unite, ci mare atenție, au declarat război însăși umanității și speciei umane. Amenințând cu arma nucleară!

Citez un comentariu de la o postare a unui articol „ Informația Brașovului” de pe Facebook „ Nu se pune problema dacă va ocupa Ucraina…este clar că poate…( dar )a făcut o evaluare foarte proastă a armatei terestre și a aviației, proastă organizare( din cauza generalilor incompetenți care îi spun doar ce vrea să audă el!), proastă aprovizionare ( muniție,hrană, carburant). Proastă evaluare a blindatelor care sunt într-o stare precară de funcționare! Dacă ar fi atacat o altă țară, probabil ca ar fi cucerit-o imediat, dar soldații au un moral scăzut deoarece își ataca proprii frați de limbă și de obiceiuri,de aceea mulți ezită să intre în luptă. Putin a dovedit ca are o armată nepregătită și incomparabil mai slabă decât NATO. Singura cale reală care într-adevăr o mai are și pe care o stăpânește a rămas focoasele nucleare….6500 din care doar 1000 operative ( din astea 1000 nu știe nimeni dacă chiar sunt toate operative…nici măcar el!). Oricum ar fi…sunt de ajuns și 100 operative deoarece 22 din ele își pot atinge ținta…restul ar cam fi interceptate. Toate acestea fiind spuse, am o întrebare pentru tine….Nefiind capabil să mențină ocupația militar și economic, făcându-se de rahat în fața dușmanului NATO cu capacitatea armatei lui, murind in luptă mii de soldați ruși nepregătiți și nevinovați, izolându-se economic și diplomatic de aproximativ 80% din țări…care va fi câștigul lui efectiv în toată treaba asta și dacă merită tot sacrificiul asta?

Exact! Asta e întrebarea dragi șoșocari. Care va fi câștigul lui efectiv? Merită sacrificiul? Care e scopul invaziei? Denazificarea? Începe să fie cam costisitoare „ denazificarea” asta. Și sigur putea să fie tratată altfel. Îți tremură limba în gură după gurile Dunării, dar dai vina pe Regimentul Azov care a scos Mariupolul din ghearele tale în 2014, și care a jurat că va lupta contra Rusiei până la ultimul om? Te deranjează naționalismul altora nestimulat de tine, pe care nu-l poți controla? Și pentru asta ataci populație civilă cu rachete?

Pe bune, care este câștigul efectiv? Poate un singur șoșocar „ unit” cu Rusia lui Putin să răspundă?

Pentru ce plâng și mor copii Ucrainei când ar trebui să mergă la școală și grădiniță, nu în bejenie în țările vecine, rupți de familie și de locurile copilăriei? Hai șoșocari, la tablă, așteptăm răspunsul.

Șoșocarii autohtoni, rămași fără mijloacele de informare au intrat într-o stare de prostație ideologică. Nu mai au răspunsuri la toate întrebările, se rezumă doar la hărțuit. Și abstinența de la mijloacele de informare polarizate, în acest caz nu face altceva decât să-i decompenseze, aruncându-i debusolați în hățișul realității. Dureros!

Și ăsta-i doar începutul. Sunt foarte curios ce mai urmează.

Numai șoșocar să nu fi zilele astea!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Știri pe Surse

One thought on “Isteria șoșocarilor – Și ăsta e doar începutul

  1. Vîjule, de ce nu te-a futut grija de copii românilor care au avut interzis la a invata in limba româna?
    F.M.M. de prăpădit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *