Nico C. Cîrjan ( mare șefă la Primăria Coliban ) – „ La mine a încolțit de vreo 2 ani această idee că poate ar fi timpul să plec, pentru Iris mai ales…”

Postarea lui Nico C. Cîrjan e chiar foarte bună, și oarecum satisfăcătoare pentru noi.

Și reconfirmă proverbul cu vulpea care nu ajunge la struguri. Zice că sunt acri.

Așa e când guști din ochi, că ți s-a tăiat accesul la….mă, rog, știi tu la ce. Iar șefuțul pe linie de partid, Coliban, te-a îndepărtat din „ cercul de încredere”, și ca să nu faci mahalagisme, te-a exilat pe un post chipurile mai bun, croit pe nevoile și experiența ta.

Long story short pentru cei care au deschis mai târziu ochișorii pe „ piața” politică și de combinații din Brașov, Nico C. Cîrjan l-a acompaniat pe tot parcursul campaniei electorale din 2020 pe Allen Coliban, fost senator, aproape inginerul și actualul primar al Brașovului. După câștigarea alegerilor, Nico s-a ales cu un post de consilier personal al primarului, post din care exprima opinii „ pertinente” la adresa presei din Brașov. Și a exprimat atâtea opinii pertinente până când Coliban&Partidul au decis să o avanseze pe scară ierarhică ( a se citi, i-au tras un șut plasat plasat fix în partea dorsală ), vânzându-i ca o oportunitate scoaterea din cărți, adică de consumatoare a aerului din preajma primarului, și înșurubarea ei prin concurs pe fotoliul de mare șefă la primărie. Ca să păstorească secția de evenimente, relații internaționale etc. din Primăria Coliban.

Aproape prințesa noastră, a pus botul la haștageala acră, servită pe post de „ varză murată”, s-a înscris la concurs și a ieșit câștigătoare. După care a început să se plângă pe la diferite postări pe Facebook că viața e grea și trebuie să muncească, mai ales că are funcție de răspundere, iar una dintre atribuții e să-și aștearnă delicat semnătura pe câteva milioane de euro. ( link – ).

Acum, aproape prințesica noastră, care urmărește pe Facebook așa cum e normal, alte prințesici închipuite, a prins poftă de alte țări, pe principiul că aici e greu, și construirea haștagismului cu accente neomarxiste de sorgite bruxelleză întâmpină rezistență îndârjită din partea oamenilor.Dar să cităm postarea buclucasă. „ Prințesa urbană s-a mutat definitiv în Olanda, alături de familia ei. O decizie luată probabil cu un nod în gât, nodul neputinței, al frustrării că oricât încerci să schimbi ceva în România, în fiecare zi îți dai seama că suntem mult, mult prea departe de viața pe care o merităm, dar mai ales de viața pe care o merită copii noștri.

La mine a încolțit de vreo 2 ani această idee că poate ar fi timpul să plec, pentru Iris mai ales…

Nu știu dacă o să o fac până la urmă, dar cel mai probabil ce se va întâmpla în 2024, când avem 4 runde de alegeri, va fi decisiv.

Dar la cum arată în acest moment sandajele ( PSD+ AUR=55%) cred că ar trebui să mă apuc să învăț o mouă limbă din timp…”

Aoleu! Cum așa? Abandonezi tu haștagismul și dai bir cu fugiții? Acum când ai pâinea și cuțitul în mână, încolțesc ideile de abandon. Ce? Nu ține haștageala bruxelleză dată la prosteală, populația opune rezistență, și vă e frică că o să ajungeți să răspundeți în fața populației? Și îți pui ipocrit incompetența și impotența în cârca copilului? „ …plec, pentru Iris mai ales….”.

Păi de aia funcționează lucrurile așa prin țara asta. Pentru că tu și partidul de snowflakes-i, exact ca Rusia, v-ați închipuit că brașovenii vă așteaptă cu flori în mâini. Când de fapt v-au așteptat ca Ucraina, cu glonțul pe țeavă și Molotovul gata aprins. Și când ați dat de greu, și când au ieșit combinațiile la suprafață, o dați cu „ tăiatul” din țară.

Și dacă vrei să înveți o limbă de viitor, ia lecții de limba rusă. Cultură mare, frumoasă, numai că ai grijă că în istoria Rusiei, prințesicile au terminat-o prost.

Hai, du-te învârtindu-te, că n-ai înțeles nimic!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

One thought on “Nico C. Cîrjan ( mare șefă la Primăria Coliban ) – „ La mine a încolțit de vreo 2 ani această idee că poate ar fi timpul să plec, pentru Iris mai ales…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *