Combinația Colibănească ar fi trebuit să înceapă ….ieri

Festivalul Massif ar trebuit să înceapă ieri în Poiana Brașov. Dar a fost amânat încă de la mijlocul lui decembrie 2021 pe motiv de restricții. Propaganda USR-istă ne-a pus în gardă că vine valul cinci și e bine să stăm cu căpuțul la cutie. Deși atunci când a fost anulat festivalul mai era mult până departe. Dar mai era mult și până vindeau biletele așa cum le-au conceput organizatorii. Care se pare, n-avem sursă sigură ci doar bănuieli, că au primit organizarea festivalului direct în plic, până la virgulă din partea Primăriei Brașov.

Pentru că festivalul ăsta a fost gândit și proiectat de către concernul ALDA, care l-ar fi și finanțat, dacă l-ar fi organizat. Dar când proiectul a fost gata, se pare că a fost dat direct, românește în brațele organizatorului UNTOLD. Care n-a mai organizat nimic.

Deși a avut publicitate cumpărată pe mai multe canale TV, deși s-au străduit pe rețelele sociale, n-au reușit să scoată de la festivalieri bănuțul necesar organizării. Și cum era cam aiurea să autofinațezi 8 zile de festival de nivel mondial, UNTOLD s-a spălat pe mâini, și-a asumat eșecul și a da-o pe valul cinci.

Filmul evenimentelor a fost reflectat în presă ( link – https://gazetabrasovului.ro/2021/10/08/transparenta-massif-a-de-la-primaria-brasov/ )

Dacă ALDA ar fi organizat, pun pariu că astăzi era festival în Poiana Brașov. Dar ce să facem, e greu la deal cu boii mici și cu combinația pe bani care nu sunt.

În schimb ALDA organizează la București sâmbăta viitoare, pe 12 martie, pe Arena Națională concertul „ We Are One”. Concert caritabil cu muzică live prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu.  Pro Tv si Saga Festival și-au unit forțele pentru a ajuta poporul ucrainean atât de greu încercat.

Toți banii din bilete vor ajunge la Crucea Roșie Română pentru sprijinirea celor care suferă în Ucraina ori și-au lăsat casele și viața în urmă, iar acum au nevoie de speranță și ajutor pentru a supraviețui și a merge mai departe.

Să-i mai aud pe USR-iști de la Primăria Brașov vorbind de investitori și investiții, când au dat-o la combinație și s-a ales praful.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *