Pătrașcu iese la atac și acuză administrația USR de management defectuos

Mi-a atras atenția o postare făcută de către subprefectul Brașovului, Lucian Pătrașcu, în cazul incompetenței administrative a USR.

Long story short, după ce USR-ul a câștigat alegerile locale, la RIAL Brașov, fostul director a fost dat afară. Acesta și-a căutat dreptatea la Curtea de Arbitraj, unde a și câștigat. Și urmează să primească despăgubiri de la compania RIAL.

La RIAL, USR-ul a adus un nou director, în persoana lui Sorin Jula. Această mișcare a fost suspectată ca fiind o sinecură de partid, iar faptele ulterioare ale acestuia, respectiv concedierea unor muncitori, tăierea salariilor personalului care a dus la o grevă spontană, ridicarea propriului salariu care a provocat un scandal de presă, par să demonstreze că așa este.

Acum sunt curios și eu, cine va plăti despăgubirile fostului director sub forma remunerației cuvenite până la sfârșitul mandatului? Și cine va răspunde pentru managementul defectuos de la RIAL.

Postare Lucian Pătrașcu

Cine plătește pentru aceste greșeli, domnule primar? Cine a mințit în cazul RIAL? Fostul director a câștigat la Curtea de Arbitraj și va trebui să primească despăgubiri. Cine va plăti pentru managementul defectuos al administrației USR?

Domnule Allen Coliban, ați mințit în legătură cu situația de la societatea RIAL Brașov. Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Brașov i-a dat dreptate fostului director Doru Constantin în disputa cu societatea RIAL. Mai mult, obligă societatea să-i achite remunerația fixă cuvenită până la sfârșitul mandatului, adică undeva la peste 9 luni, de la data încetării contractului. Decizia este definitivă și obligatorie.

Domnule primar, explicați-le acum brașovenilor pe facebook cum din bani publici se vor plăti salarii unui director care a fost dat afară ilegal. Totul din cauza incompetenței administrative. Ați adus un apropiat USR și l-ați instalat director general acuzându-l pe fostul că a prejudiciat societatea. Mai mult decât atât, ați mai înființat un post de director adjunct, iar în schimb ați dat afară mai mulți muncitori. Totodată, Consiliul Local a dublat salariul directorului general și de asemenea, a majorat capitalul social anul trecut cu suma de 9.5 milioane de lei societății. Acum, în 2022, văd că societatea figurează cu o pierdere de 5 milioane de lei. Cum explicați cheltuirea banilor? Acesta este managementul mult promis brașovenilor? Chiar vreți să îngropați de tot societatea RIAL? Cine va plăti pentru acest management defectuos?

#managementdefectuos

#RIALBrașov

 

Dan Vâju

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *