Coliban demonstrează o disociere maladivă de realitate

Postarea în care apare alături de Zelenski, în general a fost catalogată drept o gafă. Dar, în momentul în care feed-ul de la Facebook a fost umplut efectiv de postările în care Coliban era taxat din greu, realizăm că nu este o simplă gafă. Ar fi fost o gafă dacă Coliban era pe „ persoană fizică”. Numai că, din păcate, el reprezintă o instituție. Și postarea a părut că vine din partea primăriei. Și primăria ne reprezintă pe toți. Pe toți locuitorii Brașovului.

Și asta se întâmplă pentru că Coliban este atât de rupt de realitate în procesul lui de autoadmirație și contopire cu sine, încât se consideră însăși Brașovul. De unde concluzionez că lesne, că în viziunea lui Coliban brașovenii sunt un soi de USR-iști progresiști fierți pe bio, fierți pe eco și fierți pe Ucraina.

Dar realitatea vine din urmă, îl prinde pe Coliban și îi dă „ perversa de pe Târgu Ocna”. Simplu de tot! Nici n-a văzut-o că vine!

Cam ăsta este nivelul administrației USR de înțelegere a cetățeanului și nevoilor lui. Zero barat. Tocmai de aceea agenda publică, care însumează totalul nevoilor comunității, este transformată în avioane de hărtie, bagatelizată și proiectată în abstract de către USR. Contează doar nevoia lui Coliban. Și ideile lui Coliban. Chiar dacă sunt contrare și nu conforme nevoilor reale ale orașului.

Oamenii politici, indiferent de partid au taxat rapid postarea lui Coliban.

Lucian Pătrașcu ( PSD ), subprefect – ”Demisia! Pamflet poate face oricine, administrație, din păcate, nu!

Domnule primar, nu este momentul să facem pamflet! Acum, când oamenii își văd în pericol viața, când vremurile depășesc capacitățile noastre de înțelegere și adaptare, nu este cazul, repet, nu este cazul să faceți glume! Glume să faceți când aveți cu ce să vă lăudați! Deocamdată singura realizare este acest pseudopamflet care, în loc de zâmbete, aduce un nod în gât brașovenilor. Și poate îi sperie. Nu era cazul! Pentru că acum, cu siguranță, e un moment de maturitate și de asumare. Pamflet poate face oricine, administrație, din păcate, nu! Sunteți total iresponsabil! Sunteți primar, nu pamfletar.

Sper ca nu treceți în CV că sunteți și pamfletar, nu de alta, dar ne-ați mai surprins cu o licență în Automatizări și Calculatoare și de fapt erați exmatriculat.

Cred că este timpul să plecați! Ați demonstrat într-un an că nu sunteți în stare de nimic, sunteți cel mai slab primar pe care l-a avut Brașovul. Demisia!”.

Cătălin Leonte ( Pro România ), consilier județean – ”Despre responsabilitate.

Cănd ești investit de către comunitate cu încrederea că poți să-i reprezinți ca primar, automat nu mai ești tu persoană fizică, ci o instituție.

O instituție care înseamnă RESPONSABILITATE pentru binele comunității tale și încerci să faci, în măsura posibilităților, ceva ca să le fie mai bine, nu mai rău.

Primarul, mai ales când este greu, este acela care însuflețește comunitatea și arată o direcție.

În acest context, nu înțeleg sub nicio formă, nici la nivel de pamflet, mai ales în situația actuală, in care multora le e frică pentru copiii lor, postarea domnului primar al Brașovului.

Aceași funcție, două ipostaze, pe de o parte glumițe pe de alta, RESPONSABILITATE

Nelu Corbu ( fost consilier local USR ) – ”Demisia! Asemenea postări sunt total inadecvate in aceste momente! Deci avem un război la granițe și unul din combatanți isi trimite elicoptere pentru mentenanța tocmai la noi in oraș iar propaganda țării cu care se lupta abia așteaptă un motiv sa deschidă un nou front de lupta cu NATO iar voi faceți glume de colțul blocului de pe contul oficial al  primarului orașului gazda al elicopterelor??? mai rar o asa combinatie de lipsa de contact cu realitatea, mojicie si iresponsabilitate!”.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *