Scrisoare deschisă adresată președintelui interimar al USR, Cătălin Drulă

Hățurile în USR sunt scăpate de ceva timp. Cu toate că, mai există ceva creierașe limpezi pe acolo, marea majoritate a gloatei hipsterești a prins pofta circului și autovictimizării. Și asta se vede de la o poștă. Cum deschide vreun USR-ist gura, cum se vede că fură curent. De la senatori și deputați, la primari și alte funcții. O fi Mercur retrograd sau ordinele de la Bruxelles se calcă pe picioare pentru că stau și oamenii ăia cu un ochi pe Rusia, cinci pe Ucraina și niciunul pe România. Sau li s-a spus un sec „ descurcați-vă!”, de a luat floarea hipsterimii o gură mare de aer și a rămas fără țintă în viață. Viață politică!

Am selectat o postare de pe Facebook care m-a uns pe suflețel. Pentru că are legătură cu drapelul României sau drapelul ucrainei afișat la poza de profil pe Facebook. Și am ales să o fac publică. Luați de citiți, chiar merită.

„ Scrisoare deschisa către dl #CătălinDrulă #președinteInterimarUSR.

(Nota 13.03.2022 ora 12:21: Domnule Drulă, am văzut că m-ați blocat. Din păcate pentru dumneavoastră, sunteți președintele USR și trebuie să vă asumați laudele dar si responsabilitatea. De aceea am pus hastag. Dacă în schimb, dumneavoastră ați reacționat firesc pentru că sunteți președinte doar cu numele, acum o știe toată România. Așa am pus hastag si pentru persoana din umbra dumneavoastră….. )

Domnule Președinte,

Vă scriu în urma comentariilor membrilor USR cu privire la cei care afișează Drapelul ROMÂNIEI pe Facebook.

Se pare că acești colegi ai dumneavoastră, consideră că semnificația acestui gest este ‘m….. Ucraina’.

Dar să mă prezint : Am un program politic orientat spre dezvoltarea autonomiei alimentare locale, numit AGRICULTURA LOCALĂ, cu care am candidat la Senat pe post neeligibil din partea USR în anul 2020. Domnul Cioloș nu mi-a dat atenție, dânsul dorind dezvoltarea oamenilor de afaceri în agricultură, nu al țăranului. In anul 2021, când am înfruntat mafia locală PNL și interesele ei, reprezentantul USR în Consiliul Județean Brașov a cerut excluderea mea din partid pe motiv că sunt de partea comunității, dânsul voind probabil să se afirme personal deoarece nu se asocia cu sigla partidului ci doar cu funcția în care ajunsese.

Așa că sfârșitul lui 2021 m-a obligat să îmi conturez clar identitatea. Sunt româncă! Am o direcție pentru salvarea comunității și ea începe de la AGRICULTURĂ! Acest program este destinat maselor deci, social democrat, pentru că partidele moderne vor toate ‘pe dreapta’!

Și au dreptate. Oamenii de afaceri care au stat până acum în spatele partidului liberal, ar trebui să se gândească la forța de muncă tot mai putin pregătită pe care o găsesc și că binele lor vine și prin forța de muncă, pe care social democrații o au în vedere.

Dar ca să revin în prezent și la atitudinea USR față de conflictul dintre vecinii noștri iată părerea mea: istoria fiecărei zone are o inerție a sa. Ca direcția uneia dintre părți să se schimbe, ea trebuie să se ciocnească de o forță cu o inerție cel puțin egală cu a sa.

Noi românii generației actuale nu am cunoscut nici realitatea rusă, nici pe cea ucraineană. Dar venim și ne formăm pe inerția TRADIȚIEI ROMÂNEȘTI! Fiecare dintre noi a crescut într-o familie, a avut contact cu cultura românească.

Arborarea drapelului uneia dintre părțile implicate în conflict, externe nouă înseamnă FALSITATE! Înseamnă TRĂDAREA ROMÂNIEI si în calitate de cetățean implicat civic promit că voi sancționa acest fapt!

Dacă colegii dumneavoastră Allen Coliban , Victor Ilie, Dacian Cioloş , @Darău, @Ambrozie vor continua să atace constant tradiția românească, noi o vom apăra!

Dânșii își pot da demisia pentru a merge pe front, nu ne opunem. Există si personaje după care îți este imposibil să plângi.

Dar respectul de care ne bucurăm în prezent, ca națiune, din partea altor state se datorează tradiției și istoriei! Noi nu am atacat niciodată pe nimeni! Suntem pașnici și muncitori, rebeli întotdeauna împotriva parveniților care au încercat să ne sufoce spre folosul propriu.

Nu vrem ca acțiunile imature și imorale ale unor specimene reprobabile din partidul dumneavoastră să provoace moartea celor mai inteligenți și mai curajoși oameni ai comunității noastre!

De aceea domnule Drulă, consider că a venit momentul în care dumneavoastră și partidul dumnevoastră să vă IDENTIFICAȚI în fața propriei națiuni, arborand DRAPELUL ROMÂNIEI și dorința de pace.

Consider că actuala abordare este identică cu cea avută în cazul pandemiei. Nu ați ținut cont de efectele secundare care pot apărea și acum aveți un electorat confuz, condamnat să suporte efectele secundare ale tratamentului .

De data asta, miza e viața noastră și nu vă mai tolerăm derapajele!

Dacă veți decide să provocați ura populară, țineți cont de faptul că electoratul care v-a rămas este în continuă scădere și nu are ancorare în spiritualul care te ajută să mergi mai departe.

 

Cu stimă,

Monica Bodnar

cetățean român, spirit liber”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *