Sânpetru – Record național de asfaltări !

Comuna Sânpetru prin vocea primarului Arhire de la USR este lăudată peste tot în presă și la guvern pentru cea mai rapidă și cea mai puternică dezvoltare imobiliară rurală din România. Pe vremea fostului primar penelist nu s-a asfaltat un metru de stradă, așa că noul primar de la USR s-a apucat de asfaltări pe un teren absolut virgin. Zeci de kilometri, sute de străzi modernizate ! Wow ! Asta da victorie a USR , a celor inteligenți, deștepți și incoruptibili împotriva Evului Mediu timpuriu în care trăia această comună se zbătea. Că doar așa au catalogat cei de la USR această comună.

Ne-au scris mulți oameni și ne-au rugat să-i comunicăm primarului Arhire să mai oprească un pic asfaltările de la Sânpetru, că se sperie și rușii, și americanii, și ucrainenii. În principiu toată lumea este speriată rău de hei-rupismul nostru !

Domnule Arhire, vă rugăm frumos! Nu vă mai sprijiniți de utilajele de asfaltare și nu vă mai faceți poze cu aceste utilaje ! Se prind naibii fermierii ucraineni că aceste utilaje sunt mai scumpe decât tancurile rusești și atunci să vedeți ce probleme o să avem !

Domnule primar Arhire ! Măi Mărinică! Mai oprește-te bre din atâta muncă în folosul comunității ! Că nu are bre guvernul bani să îți facă vreun monument prin Herăstrău !

Domnule primar, mai ia o pauză, ia un concediu , mergi și matale la un schi, la un litoral , la o limonada cu paiu! Bre! Ne omori cu atâta muncă! Ce naiba, suntem oameni, obosim repede de la câte proiecte vrei sa faci!

Felicitări domnule primar Arhire ! Bravo măi Mărinică! Ai scos comuna din Evul Mediu ! Sânpetru îți este recunoscător ! Te vom vota încă 5 mandate, numai să te mai oprești un pic din atâta muncă!

P.S. Am primit la redacție masterplanul USR pentru dezvoltarea comunei în următorul cincinal. Îl publicăm mai jos!

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *