Joe Biden ( Președinte SUA ) – „ Putin este un CRIMINAL DE RĂZBOI !”

Larvele șoșocare, cu creierele extrase cu vidanja din haznaua ideologică de la Kremlin, au amuțit pentru câteva minute din a mai împroșca cu rahat și venin când a fost dat verdictul. Senatul SUA a punctat și a spus lumii întregi, cu subiect și predicat faptul că PUTIN ESTE CRIMINAL DE RĂZBOI. Și asta înseamnă că națiunea americană, începând de la momentul declarației, va considera acest lucru ca atare. Pentru că nu vorbim de un grup de oameni ce vremelnic ocupă un post de senator, și dau o declarație politică, ci vorbim de însăși profunzimea națiunii americane, care a luat act și va acționa în acest sens. Mai mult decât atât, însuși președintele Statelor Unite a declarat că „ Putin este un CRIMINAL DE RĂZBOI !”

Și această declarație va fi promovată tuturor statelor cu care Statele Unite ale Americii au relații strategice și comerciale. Pentru că acum, dacă faci afaceri cu Putin, ești dușmanul declarat al SUA. Pentru că faci afaceri cu un criminal de război. Și umanitatea a ajuns în stadiul în care nu poate tolera asemenea comportamente.

Acest demers are și scopul de a pune frână tuturor formațiunilor, grupurilor și partidelor care înțeleg să se promoveze și să facă prozeliți utilizând însăși ideologia Moscovei.

În plus Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga ordonă Rusiei să suspende invadarea Ucrainei. Și Deciziile Curții sunt obligatorii, chiar dacă nu exista forta executiva pentru punere in aplicare. Asta înseamnă că Rusia, dacă nu încetează războiul, va deveni o țară exclusă din ONU. Asta înseamnă că toată lumea este împotriva ei.

Rusia lui Putin merită asta. Pentru că ideologia Moscovei a avut ca strategie slăbirea statelor democratice prin metode propagandistice și prin finanțarea grupărilor de extremă dreaptă, ce exacerbează naționalismul și conspiraționismul la nivel mondial. Vă amintiți de protestele și informațiile false răspândite despre tehnologia 5G? Sau despre scandalurile incredibile stârnite contra purtării măștilor chirurgicale? Sau de isteria irațională contra imunizării? Căutați aceste exacerbări ilogice tocmai la baza ideologiei Kremlinului de agitare a spiritelor în țările occidentale. Pentru că Kremlinul, fiind în război cu oricine, a căutat întotdeauna o legitimare prin mișcări de stradă, uneori violente, și prin vot a formațiunilor clădite pe ideologia lui, pentru a-și stabili zone de influență politico-economică, în care să demareze schimbări legislative și să-și implementeze ideologia. A încercat să se extindă ca un cancer social!

Și asta pentru că Putin urăște democrația și i-a declarat război. Nu acum, nu ieri, ci în urmă cu mai bine de 10 ani. Și acum, când a fost sigur că ideologia aprins rădăcini, a pus mâna pe armă și a invadat teritoriul unui stat suveran, așteptându-se ca lumea, împărțită în globaliști și suveraniști, să înceapă să se lupte cu ea însăși. Și-a dorit un cataclism social care să legitimeze acțiunea militară.

Dar oricât de bine a fost pusă la punct această strategie, oricât de mult rag trolli pe rețelele de socializare, adevărul a fost revelat.

Și asta pentru că, deși ideologia cuprinde o parte generoasă de doxologie creștină răsăriteană, cu influențe slave, ideologii au uitat un lucru esențial.

Însuși Patriarhul Kirill al Moscovei, a uitat un lucru simplu, pe care orice credincios creștin îl cunoaște. Și acesta este faptul că în fața răului suprem, omul se smerește!

Și nu Dumnezeu vine călare pe tancul rusesc să impună voința lui Putin. Pentru că Dumnezeu pică secerat de rafale de mitralieră prin trașeele Kievului, pe străzile din Mariupol, sau prin periferiile Harkovului. Pentru că Dumnezeu plânge în sufletului fiecărui orfan al cărui părinte a fost oferit ofrandă pe altarul războiului în timp ce își apăra glia, și în sufletul fiecărei mame care suspină după pruncul ei ucis! Și cu asta Putin nu se poate pune. E mult peste puterea lui de a internaliza informația. Pentru că acum a ajuns de viu, exact în fundul iadului, și trupele sale înarmate execută ordine care sunt în afara firii. Și ucrainenii sunt deciși să moară în luptă până la unu. Ce soartă mai plăcută în fața lui Dumnezeu decât martiriul, sacrificiul pentru semenul tău?

Și asta ne-a întors pe toți cu fața către Dumnezeu, proiectându-ne direct la izvorul moralei creștine!

Putin simte respirația de pucioasă a morții, și gustul sângelui. Și nu se mai poate sătura să lupte împotriva lui Dumnezeu, vrând să-i uzurpe locul, exact ca Lucifer!

Dar Dumnezeu, pentru a pedepsi neputința rusească a trimis „ sabia dreptății care sare singură din teacă” sub forma rachetelor Stinger și Javelin și a dronelor Bayraktar. Și imaginea săracului care-și ajută aproapele, rupându-și de la gură!

ÎN FAȚA RĂULUI SUPREM, OMUL SE SMEREȘTE! Pe asta Putin, Lavrov, Șoigu, Dughin, Kirill și alte unelte ale răului nu au văzut-o! L-au scos pe Dumnezeu din ecuație!

Apostolii dreptății acum își apără pământul! Ei știu că după bezna nedreptății va veni soarele adevărului. Și lumina lui va veni să răzbune războiul contra umanității pornit de Putin!

Acum, orcile blestemate și însemnate cu litera Z dezlănțuie atac după atac împotriva oricăror limite, pentru a-și mulțumi conducătorul, despotul, și în același timp pentru a atrage  blestemul.

Blestemul de a muri comițând o nedreptate strigătoare la cer pe pământ străin!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *