Pe Coliban îl doare în PNRR de brașoveni

După ce a dat o tură de un an și jumătate prin administrația locală și s-a convins că e mult, mult prea greu să își exprime punctul de vedere, și singurele subiecte de presă au fost scandalurile dese și imaturitatea politică, Coliban își mai pune odată palma în dreptul orificiului personal din partea dorsală și face tot cum vrea el.

Că de aia e primar, de aia a dat cu prosteală groasă în campania electorală, ca să demonstreze o gamă largă de incapacități pe care nu le-ar fi demonstrat dacă ar fi rămas ilustrul nimeni. Și cum la primărie nu e la senat, acolo unde poți dormi în voie un mandat fără fi tulburat, durerile în pălărie, un adevărat chin al faceri de bine, tulbură existența atât a brașoveanului, cât și a lui Coliban.

Ultima găselniță soioasă de miserupism haștagist a dat-o săptămâna trecută.

Practic, PNRR finanțează anveloparea blocurilor. Cu 0 cofinațare din partea asociațiilor de proprietari. Practic, prin PNRR găsim bani pe jos, gratis, și ne garantează că iernile viitoare, facturile vor fi mai acceptabile pentru populație. Pentru că nu se anunță vremuri cu facturi mici la utilități.

În Brașov sunt vreo 1500 de asociații de proprietari. Asociațiile mai bogate și-au anvelopat blocurile. Oare câte asociații au avut dare de mână să anvelopeze pe cheltuiala lor? Jumătate? Cele mai sărace, din păcate nu au putut face pasul ăsta. PNRR vine și propune el anveloparea gratis, la tot poporul.

Coliban anunță cu jumătate de gură programul, publică pe site-ul primăriei anunțul, și dă un termen de vreo zece zile calendaristice pentru depunerea dosarelor.

Sesizând faptul că Allen Coliban o cam dă la prosteală și n-are chef de asalt al administratorilor de asociații de proprietari, mai ales că acum veneau asociațiile mai sărace, de parcă Coliban ar da din propriul buzunar, și stă pe după cireș, poate nu depune careva vreun dosar, Subprefectul Lucian Pătrașcu ( da, știu, câh, PSD ) iese săptămâna trecută într-o conferință de presă și solicită prelungirea termenului de depunere al dosarelor.

Coliban îi dă cu „ ignore”, că doar e primar și face ce vrea mușchiuleții lui ăia atrofiați, și ca rezultat are doar vreo 200 de dosare depuse în termenul limită. Două sute!

Concluzia intermediară? Avem bani „ pe jos” de la PNRR, avem dezinteres vădit din partea municipalității, avem solicitare din partea subprefectului de extindere a termenului de depunere ignorată de municipalitate, drept urmare, cetățenii care au rămas pe dinafara programului vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru confortul personal.

E mai facil să îți faci imagine, oricum făcută praf, pe spatele refugiaților din Ucraina. Cu ai tăi nu te prea înțelegi pentru că s-au prins că ești praf, măcar străinii să te aprecieze și să te dea pe CNN.

Păi nu se lăuda USR-ul că el e receptiv la nevoile cetățenilor? Doar se lăuda. Nu zicea USR-ul că implementează programe de ajungem Europa din urmă și o și depășim dacă îi votăm? Cu gura plină zicea. Probabil că au zis că va fi și frumos la primăvară, dar n-am sesizat eu.

Progresismul USR-ist se construiește prosteală cu prosteală.

Sunt convins că dacă PNRR-ul avea programe de extindere a pistelor de biciclete, de desființare de străzi prin centru și de cultivat varză printre blocuri, Coliban era campion absolut pe planetă la implementat visul de aur al haștagismului.

Așa e când administrezi contrar interesului public! Te doare în PNRR de brașoveni,

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *