( SURSE) – DNA în „ vizită” la Primăria Brașov

Administrația Coliban a reușit ce nu au reușit alte administrații ale Primăriei Brașov. Multe realizări la capitolul „ așa nu!”. Așa de multe realizări la acest capitol, încât Brașovul urmează să intre într-un viitor probabil colaps administrativ.

O informație venită pe „ SURSE” indica faptul că miercuri 6 aprilie 2022, Direcția Generală Anticorupție a avut niște treabă pe la Poliția Locală, pe la Biroul de Disciplină în Construcții, pentru a destructura o rețea presupusă infracțională care, conform unor informații credibile, au legătură cu Departamentul Urbanism din Primăria Brașov. Se pare că acest „ deranj” se datorează faptului că un personaj foarte activ în a face și desface lucruri, a făcut o delațiune pentru a răscoli această presupusă rețea infracțională.

Și lucrurile au mers mai departe. Nu cunoaștem dacă vizita DNA-ului de joi 7 aprilie 2022 de la Primăria Brașov are legătura cu acțiunea DGA de miercuri, dar cu siguranță are legătură cu angajările făcute pe ușa din dos de către administrația USR-istă, așa numitele detașări în interes de serviciu de la Agenția Metropolitană Brașov și Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, cu anumite concursuri presupuse a fi  „ aranjate” de ocupare a unor posturi în cadrul Primăriei Brașov sau pe la RIAL sau Clubul Corona.

Și mai cunoaștem un lucru. Faptul că DGA și DNA se mișcă dacă există suspiciuni rezonabile de comitere a unor infracțiuni. Și se pare că în aceste cazuri există suspiciuni rezonabile.

Concluzionăm. Promisiunile de oameni noi în politică, imaculați și fără pată au căzut la prima pală de vânt mai dură. Strategiile de adaptare la sistem cu scopul de a-l controla au beneficiat și beneficiază de aceleași metehne ale clasei politice, împământenite în perioada postdecembristă. USR-ul nu a adus nimic nou sub soare, decât un discurs actualizat la nevoile sociale, discurs ce le-a oferit pe alocuri câștigul în cursa electorală.

Și în nici un caz povestea nu este despre progres și bunăstare! Ci despre promovarea în posturi cheie a unor indivizi fără scrupule, fără viziune și fără viitor.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *