Dărău ( USR) – „ USR PLUS riscă să se dezintegreze și să devină irelevant pe scena politică”

Liniște în decor că a ieșit Dărău de la Brașov la rampă și și zice nasoale! Cică se rupe partidul. Vaaaai și marar! Cum adică se rupe partidul? Partidul ăla de venea hipertofiat tot, să rupă lanțurile trecutului, ale hoției și răutăților? Păi n-au venit tefeliștii, trotinetiștii, hipsterimea, corporatiștii să facă dreptate, bunăstare și cer senin pe aici? Să ne deschidă larg porțile lumii civilizate? Ce fac ei acum? Se ceartă? Se dezintegrează?

„ Actuala conducere a USR PLUS trebuie să oprească imediat toate acțiunile planificate sau neplanificate care împing partidul spre rupere. Trebuie să facem o analiză a erorilor, să vedem ce a mers și ce nu a mers, să realizăm un plan coerent și eficient de a depăși criza în care se află partidul. Este nevoie de unitate și de fiecare membru în USR PLUS, pentru că și așa luptăm cu vechile partide care au resurse foarte mari și vechi metehne. ” a zis Darău.

Bă-băieți, vă zic eu cum stă treaba, că de când ați prins și voi un loc în față, un scaun, un buget, un șmen, o șusanea, tot prin șanțuri vă tăvăliți. Hai să vă conturez realitatea, așa în câteva cuvinte, ca să vedeți unde s-a ajuns din cauza incompetenței voastre, a nasului pe sus și a discuțiilor „ de cafenea”.

Păi în primul rând, voi, ăștia de la USR, băieți finuți și educați, ați făcut în așa fel încât Ciolacu pare îngeraș. Numai bun de pus pe rană. Oameni buni, i-ați spălat pe ăia de la PSD, sunt de un alb imaculat.  Adică uitându-ne la voi și la ce capete în gură vă dați zilnic între voi și împreună poporului, am ajuns la concluzia că PSD nu e așa rău.

Din cauza faptului că v-a mâncat în cwr să-l gâdilați în talpă pe Câțu, acum îl avem pe Ciucă prim ministru. Și deși măcăne și ăla exact ca Iohannis, se pare că e om serios și implicat. Și chiar nu doare pe nicăieri tema cu plagiatul.

Mai mișto e faptul că nu critică nimeni guvernul. Guvernul ăla făcut monstruos din PSD și PNL.

În loc să vă erijați într-o opoziție constructivă, cu soluții viabile, vă plângeți pe tot terenul și duceți mâna la bubă. Bubă făcută de Barna când era vicepremier.

Cioloș? Vai de capul meu, mai bine tac din gură.

Pe plan local s-a ajuns efectiv la ură pe acolo pe unde aveți primari. Mai puțin la Victoria și la Câmpulung Muscel.

Și vă spun și de ce. Pentru că toți primarii din partea voastră sunt niște habarniști notorii, cu excepțiile de mai sus. Nicușor, Clotilde, Fritz, Viziteu, Arhire, Coliban. PRAȘTIE sunt! Habar n-au pe ce lume trăiesc, nu vin cu soluții, plutesc într-un soi de aiureală hipnotică fără legătură cu realitatea. Au ajuns groparii propriilor localități. Unde e managementul performat promis? Păi pe ăștia de mai sus nu i-aș lăsa nici să-mi sape un șanț prin curte. Sigur nu iese conform.

Dărău dragă, situația pentru voi e maro în spate și galbenă în față. Sunteți un partid de tot rahatul! Și asta o spun cu tot regretul disponibil la purtător. Generația voastră, partidul vostru, ar fi trebuit să deschidă larg ușa către occident. Și să aibe grijă ca această deschidere să nu ne afecteze individualitatea noastră ca popor, să ne lase autodeterminarea și să ne ajute să ajungem din stadiul de vasali, în stadiul de parteneri ai UE.

Ne-ați făcut praf și pulbere cu incapacitățile voastre cronice.

Și tu ai candidat contra lui Barna și Cioloș, te visai președinte de partid. Care partid? Care președinte? Asociația groparilor profesioniști….

Sper cu toată sinceritatea să nu mai prindeți alegerile din 2024. Și dacă le prindeți, să nu luați nici 5 %. Mergeți liniștiți spre groapa de gunoi a politicii. Încolonați și în liniște.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

One thought on “Dărău ( USR) – „ USR PLUS riscă să se dezintegreze și să devină irelevant pe scena politică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *