În caz că ați uitat, vă amintesc faptul că în septembrie Coliban&Co organizează din nou FOV-ul. Cu străzi blocate, cu circ în trafic, cu „ de toate”

Iese tanti aia de la Primăria Coliban acum câteva zile și ne spune că și anul acesta se organizează FOV. Cum care tanti? Tanti aia de-l consilia pe Coliban pe probleme de imagine și acum e mare șefă la relații internaționale și evenimente. Post obținut prin concurs de Crăciun! Whatever.

Ideea e că anunța brașovenii să facă pe draq în paișpe și să scornească ceva evenimente de Forumul Orașelor Verzi. Ca să vadă invitații ăia ce tare se bucură brașovenii că au oaspeți la cortuleț pe terenul de sport de la Colegiul Șaguna.

Că anul trecut acolo s-au alintat și și-au arătat distrofia administrativă Coliban&Co.

Și mă întreb dacă nu cumva o luăm de la capăt, blocăm ceva străzi ca să stăm bine de tot în trafic, ca să ne arate Coliban cu va fi peste câțiva ani. De parcă el știe ce se va întâmpla peste câțiva ani. Bine, el săracu’ nu știe ce se întâmplă mâine. Partea aia cu anticiparea evenimentelor viitoare a scăpat-o de la școala de management pe care a făcut-o.

Lasă că a ieșit tani prințesica wanna be de la evenimente și relații internaționale și ne-a amintit că o să avem săptămână grea la începutul lui septembrie.

Acum eu îmi voi lua libertatea de a spune exact, exact ce cred. Și asta sper să ajungă și pe la urechile consilierilor locali USR, PNL și PSD. Și măcar să ia atitudine dacă de făcut îl vor lăsa pe Coliban să facă oricum ce îi trece prin căpșor.

În primul rând, dragi consilieri, dragă primar, dragă aproape prințesică, dacă tot faceți FOV la cortuleț și vă pasă de oamenii care vrând-nevrând locuiesc în centrul vechi, măcar mutați cortulețul de pe terenul de la Colegiul Șaguna fie sub Tâmpa, acolo unde aveți loc berechet și nu derajați pe nimeni, fie în parcarea de la Sala Sporturilor, fie în Poiana Brașov. Puneți acolo cortulețul frumos, discutați de ale voastre, vă alintați cu mediul și visați copaci și boscheți, și nu deranjați pe nimeni.

În al doilea rând, vă rog să evitați să mai ocupați demonstrativ și cu emfază banda de circulație. Ați văzut ce rahat ați făcut anul trecut. Nu prea funcționează cu pumnul băgat în gură. Dacă cumva vă mai trece prin căpșoarele ălea mai puțin înnobilate să blocați banda de circulație, eu personal o să inițiez un campionat ad-hoc de claxoane și invective. Cât mai aproape de cortuleț. Ca să fie acustica perfectă.

Sper că aceste informații, furnizate cu 4 ( patru) luni înainte de debutul evenimentului să aducă un minim de aport la buna desfășurare a evenimentului.

Las mai jos și niște imagini luate cu ocazia evenimentului de anul trecut, spre veșnica amintire.

Sper că v-a căzut bine la maț mieluțul, ouțul și cozonăcelul pascal.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *