Vă dați seama ce ar însemna să meargă useriștii la război ?

Să facem un mic exercițiu de imaginație.

Ce ar fi să meargă useriștii la război?

Ar cere tancuri electrice , trotinete electrice, bandă specială pentru bicicliști prin pădure, master planuri de green city, live-uri pe Facebook cu jurnalul de campanie de luptă, majorete și aplaudace angajate pe bani publici de la agențiile metropolitane care să ridice moralul șefilor de grupuri online.

Ar cere legume BIO la micul dejun , prânz și cină! Servite bineînțeles în atmosferă plină de muzică de jazz anvangardisto-hipsteresc și picturi ciudate pe pereții catacombelor.

Ar salva  gândacul de Colorado în cazul în care luptele ar avea loc pe tarlaua de cartofi, iar dacă luptele se dau în pădure, ar cere protejarea vrăbiuțelor mici cu cioc galben aflate pe cale de dispariție-apariție. Bineînțeles că ar lupta cu jandarmii români pentru salvarea Roșiei Montane, a cucuvelelor adormite și a drapelului curcubeu.

Ar pune pancarde mobilizatoare cu simbolurile LGBTQ până și pe avioanele inamicului. Cu condiția ca avioanele de luptă să fie ECO friendly și să nu depășească nivelul de zgomot de 30 de decibeli în regim normal de zbor.

Ar cere semințe de în , quinoa și musli cu cereale integrale BIO înainte de fiecare luptă. Yoga se va face în loc de antrenamente de luptă, bineînțeles tot în grup , dar fiecare cu salteluța lui. Fiecare userist va avea obligatoriu în dotare peruci, cizme UGG cu blăniță, trusă de manichiură și decolorant de păr.

Ar fi dotați cu ochelari VR și AR , cu telefoane de ultima generație cu care să își facă selfie. Bineînțeles  că din filmări trebuie să reiasă strigătul de luptă „ m…e PSD”. Cei ce știu să scuipe inamicul vor fi promovați pe post de subprefect.

Ar cere creme hidratante și antirid după fiecare ieșire din cont, ca nu cumva să aibă probleme cu indicele UV.

Ar veni cu pancarde la fiecare pod și ar întreba inamicul: „ mai aveți răbdare încă 4 ani?”. Bineînțeles că vor avea grijă ca toate victoriile inamicului să fie prezentate online sub sigla USRPLUS! Orice victorie nu poate fi decât a celor de la USRPLUS !

Cea mai mare victorie pe front a celor de la USRPLUS ar fi plantarea de puieți de copaci ca peste o săptămână să treacă cu buldoexcavatorul peste ei. Important e să raporteze victoria către guru lor, decât să lase ceva concret în urma lor.

Singurele pastile acceptate pe front de către cei de la USR ar fi doar cele albastre, ca să se respecte manualul de branding al partidului. Pastilele antidepresive vor fi acceptate de către USR  numai dacă sunt pe bază de plante și halite pe ascuns.

Până la urmă USR PLUS este câinele de pază al democrației originale românești și salvatorul capitalismului sălbatic specific patriei noastre.

Așadar la luptă useriștii mei, la luptă pentru că emanciparea și progresul necesită mai mult decât discuții sterile, bulevardiere la o cafea bio proaspăt măcinată și ușor acidă pe terasă sub umbreluță.

„ Hai la lupta cea mare…….”

 

Adrian-Dumitru Buzatu

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.