RAT Brașov a dat-o în „ bară” la Parada Junilor. Pe mâna primăriei Coliban&Co.

RAT Brașov a dat-o în „ bară” în duminica Junilor. Și asta nu neapărat pentru că cei care se ocupă de transportul în comun în mărețul oraș de la poalele Tâmpei sunt incapabili să facă ceva pentru cetățeni, ci pentru că mărețul program gândit prodigios de către administrația brașoveană a fost gândit deficitar.

Că așa e la Brașov de când cu Coliban. Management defectuos și gândit deficitar.

Primăria Brașov a comunicat pe facebook în legătură cu transportul public următorul anunț

„ Duminică, 01 mai 2022, se vor produce unele modificări în orarele și traseele de circulație ale mai multor linii, schimbările fiind determinate de desfășurarea Paradei Junilor.

Astfel:

autobuzele de pe linia 50, pe sensul de deplasare spre Pietrele lui Solomon, vor întoarce în capătul de linie Pe Tocile;

de la orele 09.30 și până la orele 10.30, autobuzele de pe liniile 50, 51 și 52, pe sensul de deplasare spre Tocile, vor întoarce la Poarta Schei;

începând cu orele 10.30, circulația autobuzelor pe linia 50 este suspendată până la reluarea circulației rutiere în zona Pe Tocile;

între orele 10.30 și, aproximativ, 13.00, circulația autobuzelor de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, 51 și 52 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, cu întoarcere pe strada Vlad Țepeș. RATBV S.A. va înființa o stație temporară pentru aceste linii în capătul străzii Vlad Țepeș, care să înlocuiască stația Teatrul Dramatic.

între orele 10.30 și 13.00, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviței – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obișnuit.

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliția Rutieră. RATBV S.A. va lua toate măsurile, ca după ora 13.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulația după orarele și traseele obișnuite unei zile de duminică.”

Ca să înțelegi cât de cât anunțul, aveai nevoie de creier de programator. Cert e, la prima citire că dacă vrei la juni, îți iei adidași pentru că trebuie să dai din „ bascheți”.

Eh, și după câteva ore de sărbătoare maximă, au început să apară nemulțumirile. Participanții din public au început să se plângă că e bătaie de joc la adresa brașovenilor care au vrut să meargă cu autobuzul. Că Coliban, care-și trage pumni în piept și rupe cămașa de pe el pe probleme de mediu, și a declarat război la tanti poluare n-a fost în stare să suplimenteze autobuzele către centru. Oamenii mai spuneau că au stat în stațiile de autobuz și câte o oră. Majoritatea cu copiii. Care vroiau să meargă în oraș să vadă parada. Că așa a zis Coliban ecologistul, să ia autobuzul.

Și imaginile cu autobuzele RAT erau desprinse de pe vremea lui Ceaușescu. Pline cu vârf.

Ca să favorizeze bonding-ul. Așa mă gândesc.

După care, spre orele amiezi am văzut oameni care coborau din Schei. Oameni în vârstă pentru care efortul de a merge atât de mult pe jos i-a cam pălit în moalele capului cam pe la nivel de AVC și infarc miocardic.

Da, știu, trebuiau să-și ia bicicletă. Și trotinetă. Sau să stea acasă.

Păi cum să iasă bine când îți pui palma în cwr și te cari în Lituania la campionat de dat cu bolovanul pe gheață, cu escală în Franța, exact când orașul tău are în desfășurare cea mai mare sărbătoare anuală.

Parada Junilor, nu FOV-ul, că FOV-ul nu e sărbătoare anuală, e chin pentru șoferi.

Păi cu management deficitar eram obișnuiți, ăștia de la primăria Coliban@Co. pot să organizeze orice, că tot prost le iese.

Cu durerea în cwr la adresa brașovenilor eram obișnuiți, nu trebuie să ai doctorate în psihologie sau sociologie ca să vezi că îi doare fix în cwr.

Dar să se înghesuie părinți cu copilași în autobuze că așa vor incapabilii ăștia plătiți din bani publici, ei bine, cu asta nu vrem să ne obișnuim. Uite așa de-al draq și de râioși și că nu vrem să suferim ca niște prostovani din cauza incapacităților administrative și manageriale ale administrației Coliban.

 

Să vă fie rușine!

Incapabililor!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

infomatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *