Pătrașcu ( PSD) – „ Ce inimă trebuie să ai ca să lași atâția micuți în voia sorții, ce administrator al acestui oraș ești?”

Copiii grădiniței 13 lăsați de izbeliște de administrația USR

Părinții copiilor de la Grădinița 13 din Brașov au fost din nou anunțați de proprietarul imobilului că marți, 10 mai, se va pune în aplicare executarea silită.

Bună ziua, dragi părinți !Cu toate că s- a anunțat că municipalitatea intenționează să cumpere imobilul și terenul aferent grădiniței noastre, s- a emis Decizie de executare silită pentru mâine, 10.05.2022 ,orele 14. Aceia dintre dumneavoastră care aveți posibilitatea vă aștept la grădiniță, la orele 14.Director Prof Carmen Băcanu”, este mesajul transmis de conducerea grădiniței către părinți.

Primăria a promis că negociază în vederea cumpărării, dar Coliban e fie în „ concediu sportiv” la periat gheața, fie pe la teambuilding cu partidul pe la Sibiu.

Problemele brașovenilor pot să aștepte mult și bine!

Poate se rezolvă de la sine.

În această situație năucitoare intervine subprefectul Lucian Pătrașcu. Cităm –

„ Primarul ar fi trebuit să vină în fața brașovenilor cu soluții, de asta a fost ales în fruntea orașului. Din păcate, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni reprezentanții Primăriei Brașov au transmis un comunicat de presă prin care susțineau că vor să achiziționeze imobilul, se pare că totul a rămas în aer, ca toate proiectele acestui primar dezinteresat. Brașovul are spații, are imobile, are bani. Oare chiar nu se putea, în decursul unui an, să fie identificată o variantă ca acești părinții să nu stea zi de cu stresul că într-o zi copiii lor vor fi scoși în stradă? Ce inimă trebuie să ai ca să lași atâția micuți în voia sorții, ce administrator al acestui oraș ești? ”

Domn subprefect, vă răspundem noi, că Coliban e ocupat cu conceperea unui mesaj de scuze la adresa electoratului, cum au convenit pe la Sibiu cu aripa leșinată a USR-ului.

Deci…

Vă rugăm frumos și insistent să nu-l mai tulburați pe primarul Coliban cu toate situațiile de genul acesta. El se concentrează adânc pe planuri ce vor duce la propășirea Brașovului pe noi culmi ale civilizației și progresului. Ca atare vă rugăm frumos să vă adresați în alte părți în legătură cu fântâni arteziene, piețe mobile, parcări supraetajate, dezvoltări imobiliare haotice, locuri de parcare monitorizate electronic, excedente bugetare, precum și alte bazaconii. Noi înțelegem faptul că sunteți concentrat pe dezvoltarea Brașovului și pe respectarea agendei publice, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie și Coliban concentrat pe aceleași teme.

Pentru că Brașovul e un oraș greu de administrat când nu prea ai idee cu ce se mănâncă administrația. Și când în general n-ai prea înțeles nimic.

Clar?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *