USR Brașov – gargară electorală și multe live-uri cu laude

S-a ales praful și de trenul metropolitan!

Încă o promisiune a useriștilor s-a dus pe apa Sâmbetei. În urmă cu un an, primarul Municipiului Brașov se lăuda pe la toate ziarele și televiziunile locale și naționale cu investițiile care urmează a fi făcute la Brașov. Una dintre ele este cea legată de trenul metropolitan.

Primăria Brașov pregătește investiții de 1,5 miliarde de euro, cu Spitalul Regional Brașov, un tren metropolitan, proiect de 400-500 milioane euro și un plan de renaștere industrială, în contextul în care Planul Național de Redresare și Reziliență(PNRR) aduce o oportunitate istorică pe care noua administrație vrea să o concretizeze într-o renaștere atât din punct de vedere economic, cât și al calității vieții” explica primarului Brașovului, în cadrul emisiunii Investiți în România!, realizată de ZF parteneriat cu CEC Bank.  A trecut un an, iar majoritatea proiectelor useriste au căzut ca popicele. Inclusiv cel legat de trenul metropolitan care ar fi trebuit să fie finanțat prin PNRR. Primarul „ Eșec” a recunoscut acest eșec chiar la una dintre ședințele Consiliului Local.

Tot la capitolul „vise frumoase” pot fi trecute Spitalul Clinic Regional de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie sau parcul IUS.

Cu alte cuvinte, într-un an și jumătate de mandat, brașovenii au avut parte doar de gargară electorală și multe live-uri cu laude. Din păcate, nicio realizare, finalitate, niciun proiect concret pentru locuitorii acestui oraș. Dezinteresul primarului pentru comunitate s-a văzut și la Parada Junilor unde nu a binevoit să participe, chiar dacă în campania electorală se dădea mare JUNE din Schei și scotea limba la „ gâgani”.

Subprefectul Lucian Pătrașcu, recomanda în conferința de presă de săptămâna aceasta, cităm „ Domnule primar, vă recomand să plecați de la Primăria Brașov și să vă ocupați de curling, poate măcar la acest sport vă pricepeți! Cu administrația ne-am lămurit noi, brașovenii, sunteți poate cel mai slab primar pe care l-a avut orașul de la revoluție și până acum. Plecați acum, până nu scufundați cu totul acest oraș! Chiar nu vedeți ce se întâmplă, nu vă uitați cum arată Brașovul de când sunteți la conducere?”.

100% de acord! Nici nu vede, nici nu-l interesează.

 

Dan VÂJU

#informatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *