Ipostază inedită în care a fost surprins Primarul Coliban. S-a apucat temeinic de treabă

Imagini surprinse către un cititor cu camera ascunsă ne arată faptul că asfaltarea în Brașov este luată în serios de către actuala administrație.

Mai mult, surse din apropierea conducerii Primăriei Brașov ne-au dezvăluit faptul că Allen Coliban a fost angajat la compania care asfaltează străzile Brașovului cu jumătate de normă pe poziția de „ salahor” deoarece și-a exprimat dorința de a învăța procesele de țin de tehnologia de asfaltare.

„ Nu mă așteptam să văd din partea lui Allen Coliban atâta tenacitate și atâta dorință de muncă, pe care o va depune pentru a înțelege și a-și însuși procesele tehnice proprii asfaltărilor. Pur și simplu am rămas mască când Allen Coliban s-a prezentat la sediul nostru cu CV-ul și diplomele școlilor absolvite, și a completat cererea de angajare. Din păcate nu i-am putut oferi decât salariul minim pe economie, dat fiind faptul că nu are calificările și expertiza atât de necesare locului de muncă vizat. Ca prim pas, acesta are atribuțiile de a păzi cazanul cu smoală și de a mai mesteca în el până ajunge la consistența și temperatura utilizării, și de a mătura cu rapiditate praful din jurul gropilor din asfalt ce urmează a fi astupate, lucru care am văzut că îl face extrem de temeinic” a declarat Smolel Asfăltărescu, reprezentantul companiei de asfaltări.

„ E tare la măturat, a zis că e antrenat la mătură, că face nu știu ce sport în care dai cu mătura repede ca să alunece bolovani” a declarat Jardel Eminescu, șef de echipă la compania de asfaltări.

Primarul Brașovului nu a putut fi contactat, surse din primărie declarându-ne că acesta și-a găsit alt loc de muncă sau că și-ar fi luat concediu.

Vestea bună e că într-un final, Allen Coliban a pus mâna pe mătură și s-a apucat de treabă pentru brașoveni.

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.

** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.

*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. 

**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *