Brașovul sub „ Dictatura USR” – Gunoaie, vegetație lăsată de izbeliște și gropi în carosabil

Cătălin Anton ( PNL) – „ După mai multe vizionări de străzi am înțeles mesajele noii conduceri a primăriei Brașov: păduri tropicale, iarbă luxuriantă, grădini vii și cultură verde!”

Ca la noi pe nicăieri! Ba, ne scuzați, conform unor comentarii, ca la noi e cam peste tot pe unde USR-ul administrează orașe. Verde crud, verde mult, Capitala Verde a României! Gunoaie și gropi. Evul mediu hipsteresc.

Sau ca să citez din consilierul local Cătălin Anton ( PNL) – „ …natura se dezvoltă fără studii de fezabilitate!”

Scenariul de bază e același ca anul trecut. Lucrările de grădinărit se lasă așteptate pentru că în interiorul administrației publice locale din Municipiul Brașov, viitoarea „ Capitală Verde” a USR-ului multilateral dezvoltat însemnă un oraș scufundat în boscheți și bălării.

Probabil în creierașul lui Coliban, vegetația crescută aiurea are darul de a opri sau diminua poluarea, și are darul de a încânta ochiul brașoveanului care asta și-a dorit toată viața. Să trăiască într-o junglă urbană.

Da, știu, vara nu-i ca iarna. Și asta se chinuie administrația brașoveană să ne arate.

Acum, pe bune, se ivește din neant o întrebare. Nu cumva lucrurile nu reușesc să penetreze bariera imaginativă din căpuțul lui Coliban și să fie puse în plan? Adică, ce gândește să și facă?

Și acum pe bune, ăștia ce decid acum cum stau treburile cu asfaltul, gunoaiele și spațiile verzi, trăiesc în alt oraș? Pe ei nu-i taie la „ retină”?

Mai multe imagini găsiți aici pe profilul de Facebook al consilierului local Cătălin Anton.

Facebook-ul este inundat de imagini cu mărețele realizări ale administrației de mică anvergură.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – profil Facebook Cătălin Anton și transilvania365.ro

 

Postare Cătălin Anton

„ Brașovul azi în cartierul Tractoru’!

> După mai multe vizionări de străzi am înțeles mesajele noii conduceri a primăriei Brașov: păduri tropicale, iarbă luxuriantă, grădini vii și cultură verde!

> Pe înțelesul celor care au sarcina de a întreține orașul, iarba trece de genunchi pe bulevardele principale (13 Decembrie) sau care vor deveni (I.C. Brătianu), gardul viu netoaletat în general, ce să mai vorbim la aceeași înălțime (peste tot, inclusiv Parcul Tractorul), gunoiul este omniprezent, păduri în devenire (noroc de gardul cu linia ferată de la parcul Tractorul)!

> Ambrozie, căpușe – probabil peste tot, natura se dezvoltă fără studii de fezabilitate!

> vrem parcuri și spații verzi plate și întreținute ca în vest? Să se facă singure! Primarul este în concediu, și-a delegat competențele (nu către un ales local, așa e la noi la Brașov!) După cum spunea o doamnă exponent a USR, cu o vastă experiență în administrația locală de numai 4 luni, ajunsă ulterior secretar de stat (sic!!!), primarii USR guvernează, nu administrează!

Slava Brașov! Poate revine și tricolorul pe Tâmpa, domnule primar, să ne mai ocupăm și de România (printre picături, când vă întoarceți și doar dacă aveți timp)!

Cu deosebită condescendență, Cătălin Anton, un consilier local!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *