Sânpetru USR-ist se îneacă în deșeurile populației neridicate de compania de salubrizare. La Primăria Sânpetru a ieșit un scandal monstruos

Primarul ascunde sub preș problema gunoiului

Ieri, 31 mai 2022, a avut loc ședința de consiliu local al comunei Sânpetru unde aleșii locali ai comunei au refuzat vehement să discute problema gunoiului din localitate.

Compania Hidrosal, actualul „ gunoier” oficial „ pe acte” a fost și este susținută de USR până în pânzele albe, deși oamenii din comună stau de zile întregi cu gunoiul neridicat la poartă. Mulți dintre oameni au plătit în avans pe jumătate de an sau chiar pe un an de teama scumpirilor repetate clocite abstract de către USR local, dar tot cu gunoiul la poartă au rămas.

De-ai draq și de ambițioși!

Primarul USR-ist Arhire a fost întrebat dacă are soluții pentru rezolvarea crizei gunoiului și a subliniat că nu dorește să răspundă la astfel de provocări. Adică n-are! ( by the way, nu-l mai provocați pe Arhire, se pare că e anxios din cauza faptului că gunoiul nu levitează singurel spre groapa de gunoi).

A fost interpelat chiar și întreg grupul de consilieri locali USR, în număr de 6 consilieri, iar la solicitarea de a li se prezenta oamenilor soluții pentru rezolvarea crizei gunoiului au preferat să se comporte precum struțul, afundânt adânc capul în nisip. Doar consilier Cucu de la USR a încercat să #rezist, bolborosind câteva minciuni și povești de tipul „ am invitat firma la discuții “. De parcă firma vine când cântă Cucu.

Din păcate aleșii locali n-au înțeles că banii ce îi gestionează nu sunt banii lor personali sau al partidulețului proaspăt spart, și au prezentat o dovadă clară de miserupism hipsteresc față de problemele cetățenilor.

Probabil se pregăteau să serbeze 1 iunie și problemele comunei i-au deranjat.

Totuși, este admirabil că grupul USR din Consiliul Local Sânpetru a reușit să deturneze atenția publică de la criza gunoiului și au creat un mega scandal pe tema unui PUZ. Acesta este singurul mod în care atât primarul Arhire cât și grupul politic USR știu să gestioneze problemele comunei Sânpetru. Sărind din scandal în scandal.

Și când te gândești că ăstora le-a trebuit primărie. Să facă ce cu ea? S-o „ fumeze” cu plăcere perversă?

 

Adrian Dumitru-Buzatu

#informatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *