Coliban&Co. – Respect față de lege – 0. Respect față de instituție – 0. Respect față de cetățean – 0

Hai că a fost tranșată, cum altfel decât în instanță, chestiunea cu delegarea administratorului public. Viceprimarul Sebastian Rusu, precum și majoritatea celor din presă, au avut dreptate.

Cităm din motivarea completului de judecată „ Suspendă executarea Actului Adiţional nr.1/19.05.2022 la Contractul de management nr.11/07.12.2021, până la soluţionarea acţiunii de fond privind constatarea nulităţii acestui act. Executorie de drept. Cu recurs în 5 zile de la comunicare.”

Păi cum așa? Și-au luat-o în bot apostolii dreptății, apostolii justiției, cei fără de prihană? Adică ce am vrut și ce am primit? Am vrut administrație transparentă pentru și în slujba cetățeanului și am primit niște hiene turbate după puterea absolută, care sunt în stare nu numai să dribleze bunul simț, ci însăși legea, care se șterg efectiv în părțile moi ale corpului, la diferite orificii cu respectul față de lege, cu respectul față de instituție și cu respectul față de cetățean.

Unde am ajuns? La lupte în instanță pentru elucrubațiile lui Coliban, care culmea, nici măcar nu este dojenit de partiduleț? Cu alte cuvinte USR-ul, format odinioară din activiști vivace și venali, au ajuns masa de manevră a unor indivizi lipsiți de orice fel de scrupule, care sunt susținuți tacit însăși prin tăcerea partidului. Noroculul nostru că mai piuie un Benga la adresa actualei administrații, dar o face cuviincios, ca o „ fată mare”, acoperindu-și gura de rușinea de a face parte din partidul care a propulsat niște indivizi care în loc să muncească în slujba municipiului, se iau la trântă cu orașul, cu instituțiile, cu justiția, cu legea.

( citește și Cine e primar când primarul lipsește? Aceasta e întrebarea )

Băăăăi userei trepanați, ne mânăcă căpușele și șerpii prin parcuri că e iarba până la gât, ne rupem mașinile în gropile din asfalt, în curând o să ajungem să parcăm la Ghimbav din cauză că nu sunteți în stare să faceți parcări, ne înecăm în gunoaie și duhoare de la groapa de gunoi, și vouă vă arde să vă delegați aiurea atribuțiile, de frică că vine Rusu și face ce? FACE CE? Vă mănâncă din traistă? Vă fură creioanele de prin birourile părăsite pentru că vouă vă arde de vacanțe când orașul este literalmente sub asediu? Vrem să înțelegem care este motivația comportamentului vostru de doi bani!

Asta vă trebuie vouă, useriștii lui pește, lupte în instanță și vacanțe, în loc să munciți până leșinați pentru bunăstarea orașului. Că de aia v-am ales, ca niște proști, ca să ne înghițim amarul acum că ne-am dus pe fenta useristă.

Vă deosebiți voi, tineri frumoși și liberi, cu ceva de cei care au administrat orașul înaintea voastră? Da, sunteți mult, mult mai răi, mult mai puturoși și mult mai puși pe harță!

Și să nu vă imaginați că lucrurile rămân așa, și decontul se va face în 2024. Pentru că anii în care ați chinuit la propriu un oraș întreg nu ni dă nimeni înapoi. NIMENI!

Mai jos aveți motivația instanței de judecată.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

„ Ora estimata: 12:30

Complet: CAF1

Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantei U.A.T. Municipiul Braşov prin înlocuitor Rusu Sebastian Mihai, excepţie invocată prin întâmpinare de pârâta U.A.T. Mun Braşov prin Primar şi în consecinţă : Respinge, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesual activă, cererea U.A.T. Municipiul Braşov prin înlocuitor Rusu Sebastian Mihai depusă în contradictoriu pârâţii U.A.T. Municipiul Braşov prin Primar Coliban Allen, Primarul Mun.Braşov Allen Coliban şi Miron Adriana Laura. Respinge, în consecinţă, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal al U.A.T. Mun.Braşov, în privinţa unuia dintre semnatarii cererii – Rusu Sebastian Mihai – excepţie invocată prin întâmpinare de pârâta U.A.T. Mun Braşov prin Primar. Respinge, în consecinţă, excepţia nulităţii cererii de chemare în judecată pentru lipsa calităţii de reprezentant al U.A.T. Mun.Braşov, în privinţa unuia dintre semnatarii cererii – Rusu Sebastian Mihai – excepţie invocată prin întâmpinare de pârâta Miron Adriana Laura. Respinge ca nefondate excepţiile lipsei capacităţii procesuale de folosinţă şi lipsei calităţii procesual active a viceprimarului Rusu Sebastian Mihai, excepţii ridicate prin întâmpinare de pârâta Miron Adriana Laura. Respinge ca nefondată excepţia lipsei de interes, excepţie ridicată prin întâmpinare de pârâta Miron Adriana Laura. Admite cererea formulată de reclamantul Rusu Sebastian Mihai, în calitate de viceprimar în cadrul Primăriei Municipiului Braşov, în contradictoriu cu pârâţii U.A.T. Municipiul Braşov prin Primar Coliban Allen, Primarul Mun.Braşov Allen Coliban şi Miron Adriana Laura. Suspendă executarea Actului Adiţional nr.1/19.05.2022 la Contractul de management nr.11/07.12.2021, până la soluţionarea acţiunii de fond privind constatarea nulităţii acestui act. Executorie de drept. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată în condiţiile art.396 alin.2 Cod procedură civilă, azi 07.06.2022.

Document: Hotarâre  539/2022  07.06.2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *