Cică RATBV caută directori. Noroc că aflăm de „ selecție” din presa națională. Combinația merge înainte! Că înainte era mai „ bine”

Hai să povestim despre „ aproape” o măgărie. „ Aproape” măgărie venită aproximativ pe ceas de mare combinație. Cum ce combinație? Combinație de partid.

Pentru că e greu în mediul privat și salariile nu că ar fi mici, dar a privat trebuie „ să bagi” cărbuni ca să meargă treaba, în sensul că ajungi obosit acasă după servici, pentru băieții și fetițele din politică există posibilitatea de a se angaja politic prin regiile autonome. Nu pentru că ar avea studii, vocație, competențe sau experiență. Nici pe departe. Singurul criteriu e să pici unde trebuie atunci când trebuie. Și o slujbă la stat, bine plătită, fără răspundere, e numai bună pentru a te ocupa relaxat de alte lucruri.

Mișto sau ce?

Transilvania365 publică un articol ( îl găsești aici ) în care ne spune, cităm – „ Zilele trecute a fost o altă selecție, dar pe șest, așa, ca să nu știe toată lumea și să ajungă pe funcții cine trebuie, adică oamenii de partid. Este vorba despre RATBV. A fost selecție pentru directori, dar nimeni nu a anunțat nimic pe nicăieri.

Chipurile ar fi fost un anunț pe site-ul RATBV, acolo unde nu intră mai nimeni să citească anunțurile. În prezent, nici acesta nu e de găsit. Curios este că presa primește de obicei tot felul de comunicate de la RATBV, aproape săptămânal. Nu și cu organizarea selecției pentru directori. Oare de ce?”

Păi aia mă întreb și eu, oare de ce?

Și ce să vezi, conducerea RATBV ( oameni serioși, dedicați, profesioniști), se simt călcați pe bombeu și trimit rapid un drept la replică publicației. Și unde indică, ușor ipocrit, faptul că pași legali au fost îndepliniți.

Păi normal că au fost îndepliniți. Nu acuză nimeni RATBV de ilegalități. Ci doar de faptul că, acoperiți de lege fiind, plimbă „ combinația” pe sub nasul tuturor.

Și mai fac un pas în spate ca să văd tabloul integral. De ce Primăria Brașov nu a emis către presă un comunicat în care să specifice faptul că sunt căutați directori. Sau de ce nu s-a luat exemplul de „ bune practici useriste”, prin care anunțul de angajare e postat de diferite persoane din partid sub titlul „ căutăm colegi”. Chiar așa, de ce n-a ieșit Coliban pe facebook să dea marele anunț?

Simplu de tot. Pentru că job-ul sau job-urile sunt cu dedicație specială. „ Fără număr de la partid”.

Competență? Experiență? Vocație? Pardon?

Citez din nou din articolul cu pricina – „ În concluzie, așteptăm cu mare interes finalizarea procedurilor de selecție și anunțarea câștigătorilor pentru a-i prezenta pe larg brașovenilor. Suntem siguri că vor fi oameni care nu au mai fost la RATBV, oameni competenți, oameni care nu vin din partidele politice!

Suntem siguri că pot ajunge directori și alți brașoveni care nu sunt înregimentați POLITIC!”

Păi normal ce mama mă-sii!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *