Cultura brașoveană sub administrația USR – „ Minciuni, promisiuni și țepe!”

Lucian Pătrașcu – „ Primarul este interesat mai mult de șefia USR decât de administrarea orașului. Dacă în campania electorală, primarul USR a vorbit despre cultură, despre evenimente, despre spectacole, în aproape 2 ani de mandat am constatat cu toții că nu s-a schimbat nimic în Brașov”.

Cultură? Care cultură. Aia promisă cu „ TAM-TAM”?

Pe Coliban nu-l bătea nimeni la promisiuni în campania electorală. Ce a ieșit, simțim toți pe pielea noastră.

Voință politică din câte remarcăm, pentru cultură, nu există.

Dar să vedem ce ne comunică Lucian Pătrașcu ( PSD)

 

„ Cultura, ”îngropată” la Brașov de administrația USR!

Primarul este interesat mai mult de șefia USR decât de administrarea orașului.

Dacă în campania electorală, primarul USR a vorbit despre cultură, despre evenimente, despre spectacole, în aproape 2 ani de mandat am constatat cu toții că nu s-a schimbat nimic în Brașov. Teatrul, poezia sau muzica bună sunt lăsate de izbeliște de actuala administrație. Vorba unei tinere care a coordonat campania electorală de la USR în 2020: ”Cultura este ”varză murată” la Brașov”. Duduia respectivă a fost angajată chiar la primărie, dar asta nu înseamnă că s-a produs vreo schimbare de management…

În schimb, dacă la Brașov nu se întâmplă nimic pe plan cultural, la Sibiu, un oraș mai mic, sunt organizate evenimente de talie internațională. De exemplu, în perioada aceasta, în care primarul USR este mai preocupat de șefia partidului decât de municipiu, la Sibiu se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru (24 iunie-3 iulie).

Pentru zece zile, orașul și împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3500 de participanți din 75 de țări, iar publicul este așteptat la aproape 800 de evenimente în 80 de spații de joc.

Sunt puse la bătaie 30.000 de bilete pentru 116 reprezentanții fizice, dar și bilete pentru 37 de spectacole ce pot fi vizionate online. De asemenea, vor fi și peste 170 de spectacole cu acces liber.

MASSIF, țeapa trasă tinerilor din Brașov!

Să nu uităm că primarul Brașovului ne-a promis și evenimente cu muzică pentru tineri cum ar fi MASSIF. Bineînțeles, a fost tot o minciună marca USR. Dacă la București s-a organizat SAGA (iunie), la Cluj va fi organizat UNTOLD (august) sau la Constanța Neversea(iulie), la Brașov primarul exmatriculat al orașului ar putea organiza festivalul țepelor, că la asta se pricepe. Minciuni, promisiuni și țepe!

Aici nu se va organiza nimic sau vor fi evenimente mici, de duzină. Totul din cauza unui management defectuos al acestei administrații.

Oare cum poți veni ca primar în fața tinerilor să le promiți un festival, dar să nu fie organizat nimic? Cum să îți bați joc de acești oameni care au avut așteptări?

Primarul nu poate veni cu nici o scuză atâta timp cât la Constanța, Cluj sau București s-au organizat evenimente de acest gen. Adevărul este unul singur, primarul Allen Coliban este un manager slab, un primar care ar trebui să plece acasă”

Subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *