Frumi sau ce? Echipa „ Tupeu” ( fostă „ Curaj”) care controlează USR Brașov a modificat în weekend un acord intern privind incompatibilitățile și conflictul de interese

Cel mai mult și mai mult îmi place când USR dă dovadă de unitate. Dacă atunci când erau în opoziție se țineau de „ căruță” în speranța că se vor face mari și vor lua ceva primării, și vor intra la guvernare, ca să arate cum se face „ Revoluția bunei guvernări” ( Cioloș style), acum nu mai încetează să-și cărăbănească tigăi în cap.

Motivul e cât se poate de simplu. Coliban&Co., gașca de la butoane de la Brașov, au pus gheruțele pe partid și fac cam ce vor ei. Uite așa, de-al dracu și de ambițioși.

Și cum puterea te cam masează profund pe creieraș, și ajungi în momentul în care vrei din ce în ce mai mult, și ai senzația că se transformă în aur tot ce atingi, ajungi să faci și nefăcute. De rămân ortacii de la partid cu fălcile crăcănate nemaiînțelegând nimic din comportamentele lui Coliban & Co., cei plini de principii și valori, campioni ai virtuții.

( Citește și USR-ul pe plan local este în Mercur retrograd )

Naomi Reniutz Ursoiu, fostă candidată din partea USR la funcția de europarlemantar la alegerile trecute, ieșită acum din partid, dar rămasă „ în zonă”, iese pe un grup intern de partid și „ dă pe goarnă” ce au făcut cei din echipa „ Tupeu” fostă „ Curaj”.

( Mie așa îmi dă la socoteală Curaj + Nesimțire = Tupeu ).

Să cităm din newsbv , totodată mulțumindu-le pentru surse – „ Weekend-ul trecut, USR Brașov a modificat un acord intern din filială privind incompatibilitățile și conflictul de interese, astfel încât echipa Curaj Bv să își poate menține controlul asupra filialei. Despre asta au scris și alți colegi acum câteva zile. În presă a apărut un alt articol legat de conflictul de interese a primarului Coliban.

De data asta din bani publici. „Un alt articol”, pentru că de anul trecut (presa locală, cea aservită și cea independentă, care ne-a sprijinit inițial – deci presa care sprijină USR nu este aservită…, n.r.) a început documentarea câtorva vulnerabilități, pe care vectorii BV (Darău, Coliban & Boghiu) le-au oferit pe tavă (exemplu: închirierea spațiului filialei de la concubina primarului, afacerea BUM (AMURAL – n.r.), clubul de fotbal.

Ce au în comun dezvoltarea și integritatea organizațională a filialei (USR) Brașov cu modul în care sunt destinate unele probleme ale brașovenilor de către Primăria Brașov? Pofta nestăvilită de funcții fără a avea competențe și ciupercile ieftine tic-tac, tic…”.

( Citește și A ieșit Coliban la ceas de seară să se disculpe. DE-GEA-BA! )

Cum ar zice un mare filosof contemporan – USR e plin de virtuți sublime, dar care lipsesc cu desăvârșire.

Și cum omul bun se cunoaște după fapte, și virtuosul se cunoaște după reacții.

Și care a fost reacția echipei „ Tupeu”, fostă „ Curaj”?

Păi a schimbat normele interne ca în caz de „ ceva” nasol, Coliban să rămână pe poziție în partid, să nu intre în clinciuri birocratice care l-ar pune pe „ bară”. Sau cum ar veni, îi acoperă partidul mizeriile, se asigură că e viu și poate să „ colibănească” Primăria Brașov.

Și membri de partid în loc să-i solicite gâtul, se uită ca la urs, vrăjiți iremediabil de principii și valori.

 

Hai cu egalarea că v-a făcut Coliban & Co. de un rahat de mă mir că mai aveți aer.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *