Pe USR-iști îi doare în „ paișpe”

Am tot primit diverse critici și atenționări. Unele bine intenționate, unele un pic aiurea în tramvai. Pe cele cu tramvaiul le trimit la următoarea stație. De cele bine intenționate voi ține cont.

Pe scurt e vorba despre faptul că mi-am făcut un titlu de glorie din faptul că „ dau” în Coliban&Co și în USR cu sete. Și cu foame aș adăuga eu. Asta conform versului „ Mi-e foame, mi-e sete / Îmi e dor de codrul verde”.

Când USR era o tânără speranță în opoziție și la Brașov se ocupa cu protestul, călăream administrația Scripcaru și PNL-ul din toate pozițiile. Când Dragnea & Viorica făceau jocurile la nivel național, la fel, nu iertam nimic ce venea din partea aia.

Atunci eram „ prieten” cu USR-ul.

Acum sunt dușman.

Pentru că deși pare ciudat de idealist, eu țin cu poporul. Cu „ foamea”! Cu talpa țării! Conștientizez, uneori monstruos și dureros pentru mine, faptul că oricine ajunge la putere, face același lucru cu poporul. Se răhățește în capul lui. Fie că face asta din ură, din frustrare, din necunoștință de cauză, ei bine, indiferent de cine ajunge la „ butoane”, trage un rahat generos fix în capul poporului. În numele propriului progres și al propriei bunăstării.

Și asta mă întristează! Apoi mă înfurie. Apoi pleacă mâna pe tastatură singură. Și ce iese se poate citi pe informatiabrasovului.ro. Uneori mâna pleacă ispirat. Uneori, nu!

Ieri, am mai primit „ pe surse” niște discuții de pe grupurile interne USR.

Long story short – citez din postarea deputatului Victor Ilie „ Azi puteam elimina pensiile speciale ale aleșilor locali. Au lipsit 6 voturi. Au lipsit 14 de la noi inclusiv Tudor Benga. Se putea vota și on line. E fain în opoziție, n-am ce zice”.

Postarea are și un later edit, vă rog să puneți mâna și să citiți, lucrurile erau mai puțin tragice decât apar în postarea inițială.

Îi doare în paișpe!

Și mă mai întreabă unul și altul, DE CE vorbesc cu atâta patos, de ce scriu atât de „ urât” la adresa USR-ului. Păi de la PNL și PSD nu am pretenții! N-am avut niciodată și nu voi avea. Dar de la USR?

Măcar deputatul Benga e sincer. Și când îl face pe Victor Ilie „ Șef de Colhoz” și când spune despre Coliban că a îngropat administrativ Brașovul. Și mai ales când spune că doi din trei brașoveni ce au votat USR-ul, regretă amarnic acest lucru ( vă rog din nou să citiți postările din text).

Apreciez sinceritatea. Oricât de brutală ar fi ea.

Trist! Pentru că oamenii și-au pus speranța în voi, în USR. Și situația a devenit tragică. Nu se mai pune problema lui „ ce reușiți să faceți” de ceva vreme. Se pune problema lui „ ce reușiți să nu distrugeți”.

Nu vă urez să vă crape obrazul de rușine. Pentru că m-am prins. Nu aveți obraz! Vi se văd direct măselele.

Colhoz ( DEX) – Formă de cooperativă agricolă de producție în fosta URSS. „ Cei aproape o mie de țărani muncitori care au vizitat Uniunea Sovietică între anii 1949-1953 au avut un rol imens în crearea și întărirea gospodăriilor colective din țara noastră, căci ei au văzut minunatele colhozuri sovietice, s-au convins că numai drumul gospodăriei colective poate duce la un trai îmbelșugat și fericit” – GHEORGHE GHEORGHIU-DEJ

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *