„ Baronul Progresist de Brașov” cu mai multe plângeri penale la DNA

Este extrem de interesant faptul că din nou, Allen Coliban și administrația sa a ajuns în gura presei naționale. Și, sper eu, dacă nu se îndreaptă lucrurile, să țină chiar prima pagină. Ca să vadă toată țara cu ce ne-am „ căptușit” la Brașov.

Ultima „ ispravă” a administrației Coliban&Co. de la Primăria Brașov, este chiar apariția unui articol în publicația „ Jurnalul ”. Articol pe care îmi permit să-l comentez – link articol.

Să dăm citire – „ La Brașov, a apărut o nouă specie de „baron”: cel progresist. Cu tupeu, aroganță și indiferență, primarul Allen Coliban – membru USR – a reușit să strângă, de la alegerea sa în funcție, mai bine de șapte plângeri penale. Toate către DNA. În sesizări se vorbește despre abuzuri, falsuri, conflicte de interese sau posibile deturnări de fonduri.”

Păi cum așa? Se scaldă Coliban în plângeri penale? Unde? La DNA? Vai de mine! Dar pentru ce a strâns atâtea plângeri penale „ jupânul orașului”?

Păi să le luăm pe rând

Plângere penală la DNA pentru abuz în serviciu apărută în urma faptului că a plecat în concediu și a lăsat la butoane printr-un act ce a fost demontat în instanță pe Adriana Miron, administrator public, personaj cu o condamnare penală la activ, în loc să lase „ gestiunea” viceprimarului Sebastian Rusu, așa cum a votat Consiliul Local. Sloganul „ Fără penali în funcții publice” rămâne doar ca slogan.

Plângere penală la DNA pentru faptul că s-a descoperit că Coliban face parte dintr-o asociație sportivă ca membru fondator împreună cu concubina sa, asociație sportivă ce a primit bani de la Primăria Brașov. „ Progresistul a încercat să creeze aparența de legalitate, prin crearea unui document datat cu o lună înaintea „sponsorizării” – dar fără vreun efect juridic. Doar de formă, fiindcă (…) „aceasta nu a fost înregistrată la Judecătoria Brașov și nici nu s-a luat act de această declarație de către asociație”.

Plângere penală la DNA în rezultată din afacerea „ BUM” în care se vorbește – pe lângă demascarea abuzurilor și manevrei cu iz penal – și de pericolul la care ar fi fost supuși vizitatorii în cazul vreunei situații de urgență.

Plângere penală la DNA pentru că „  a angajat o firmă de avocatură pentru a-l apăra „pe persoană fizică”, în condițiile în care plata s-a făcut cu bani publici!”. UPS!

Plângere penală la DNA în care se vorbește despre niște documente suspecte, cu ștampile ce nu au vreo legătură cu cele reale. Totul pentru un plan de urbanism zonal – afacere cu multe zerouri.

Păi cum așa domn primar? Păi de aia te-am votat noi, prostimea? Ca să faci colecție de plângeri penale pe la DNA?

Pe bune?

Dar de administrație când ai de gând să te apuci că se fac imediat doi ani de când ai început mandatul și în afară de povești delirante cu iz hipsteresc nu se văd decât plângerile penale și mizeria din oraș? În rest doar „ jupâneală” și „ barosăneală” prin concedii și delegații. Și sinecuriști de partid, numai unul și unul.

Nu te gâdilă obrazul la cât de tare ți-l bat ăia 35 de mii de fraieri de te-au ștampilat, că au avut încredere că vei face administrație la nivel european? Și tu în loc de administrație, o arzi pe „ principii și valori” și suspiciunile de ciordeală crâncenă combinată cu „ trai bun” pe banii fraierilor.

Hai că ne-ai făcut „ jupâne”!

Sper să te cheme „ băieții” la explicații cât de curând, „ baroane”!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *