Hai că ne-a umplut Miron de stimă!!! A ridicat premiul de consolare în locul lui Coliban, Rusu sau Boghiu

Dar ce-mi văzură ochișorii netreziți încă. A luat tanti Miron, administratorul public al Brașovului aka. penala reabilitată a lui Coliban, premiul juriului la categoria City Break.

Nu știam că și-a tras orașul pe persoană fizică. Că dacă ar fi fost altfel, textul din postare ar fi sunat cam așa „ Administratorul public al Brașovului, Adriana Miron, a primit ca reprezentant al Municipiului Brașov sâmbătă, 2 iulie, Premiul Juriului la categoria City Break…”.

Dar nu s-a trezit nici PR-ul Primăriei domnului Coliban. Și, în somnambulismul lui acut care atacă administrația USR-istă, vrea să ne facă să credem că Adriana Miron, acest „ factotum” al urbei a luat premiu de una singură.

De fapt premiul care l-a luat singură a fost o condamnare penală acum câțiva ani. Dar e reabilitată, „ bine-mersi-haide pa!”, conduce Primăria domnului Coliban și mai nou ridică și premii. Că aia cu „ Fără penali în funcții publice!” a fost o slozincă. Adică ceva între slogan și lozincă! ( Cuvântul „ slozincă” e marcă înregistrată a jurnalistului Iulian Rinder – nota redacției).

Că,na, ce să-i faci, Brașovul n-are primar, că a plecat în delegație la Nurnberg, și nici viceprimari. Că probabil nu i-a anunțat nimeni că trebuie ridicat un premiu. Sau Flavia Boghiu a obosit tare vineri la Ambasada S.U.A. și a avut nevoie să se recupereze în weekend? Și pe Rusu știu sigur că useriștii din administrația Coliban în vor împachetat, prost informat și ocupat, ca să nu vadă ce „ adaugă în ciorba lungă și fadă” servită zilnic brașovenilor, și nu i-a zis nimeni, nimic.

Mă gândesc că ar fi trebuit să ne reprezinte cineva ales de oameni, nu numiți pe criteriu de „ așa vrea mușchii mei atrofiați”. Că pe principiul ăsta, mâine, poimâine o să mă trimită pe mine să ridic premii. Jur că mă duc în bermude, crocși și tricou ( am unul cu Che Guevara adus direct din Cuba – mulțumesc Radule).

Și bască verde cu stea roșie.

În altă ordine de idei, pe voturi concrete, ne-am luat bătaie de la Iași și aproape era să pierdem și în fața Municipiului Târgoviște.

La anul o să ne luptăm cu Videle, Oltenița și Caracal. Și probabil Poșta Câlnău și Mizil. Că Brezoi ne-a dat „ praf” anul ăsta.

Stai că m-a mai pocnit o idee. Eu zic să facem un referendum, să schimbăm numele orașului din Brașov în Las Fierbinți și să o punem primar pe madam Miron. Ca să fie bine, să nu fie rău!

Să ne fie bine că de rău ne-am săturat!

 

Dan VÂJU

#InfomatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Postarea Primăriei Brașov

 

🏆Administratorul public al Brașovului, Adriana Miron, a primit sâmbătă, 2 iulie, Premiul Juriului la categoria City Break, în cadrul Galei Destinația Anului 2022, care a avut loc la Palatul Mogoșoaia din București.

🏆 Iași la categoria ‚City Break’ și Toplița la categoria ‚Localități Turistice’ sunt destinațiile câștigătoare de anul acesta, ca urmare a numărului mare de voturi din partea publicului. Brezoi a câștigat de asemenea premiul juriului, la categoria ‚Localități Turistice’.

🏆 Detalii pe https://www.destinatiaanului.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/destinatiaanului/.

🏆 Destinatia Anului 2022 se stabilește în proportie de 2/3 prin votul publicului și 1/3 prin alegerea juriului.

🏆 Vă mulțumim tuturor celor care ați paticipat la campanie și ați votat Brașovul.🙏🙏🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *