Primăria Brașov are TikTok. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact la sănătatea mintală!

Primăria Brașov are cont de TikTok! Nu știați? Aflați acum. Și ca să nu vă stresați în demersul de a vă face cont pe platforma respectivă, am dat jos și postăm aici niște creații artistice demne de Municipiul Brașov. Demne de locuitorii orașului, demne de plătitorii de taxe și impozite.

Și, nu în ultimul rând, demne de administrația USR-ului care face orice numai ce este necesar să facă, nu.

Să mă bată cine vreți voi dacă înțeleg legătura dintre filmulețele „ haioase” și administrația publică locală. Pur și simplu nu mă prind. Este posibil ca nivelul meu cultural să se fi oprit din dezvoltare și să mă aflu într-o incapacitate crasă de înțelegere.

De aceea, eu zic să urmărim împreună creațiile artistice, poate desțelenim împreună acest ogor virgin, și ajungem la concluzia că tânărul protagonist al filmulețelor are o activitate fructuoasă de informare în slujba cetățeanului.

Mă bate gândul să aflu cam ce salariu are scenaristul-regizorul-actorul-postacul acestor creații ce frizează…ce friează. Pentru că nu înțeleg resporturile prin care un tânăr imberb își asociază propria imagine cu Brașovul și Primăria Brașov pe bani publici, aducând, după părerea mea, deservicii comunității. Și pentru care, culmea, cred că încasează și salariu de la buget.

Imaginile vorbesc de la sine.

P.S. Am o întrebare. Pagina de Facebook „ Primăria Munikipiului Brașov” cum de nu a văzut aceste postări. Că doar sunt un izvor nesecat de „ caterincă”. Ah, mă scuzați, miros un conflict de interese.

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto copertă – BizBrasov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *