USR a promis că ne va umple orașul de parcuri. Numai că primul parc din administrația USR îl face…PNL. Ce să mai zic? Bravo Sebi!

Ne-am obișnuit ca USR-ul să fie campion la promisiuni și vorbărie și repetent la realizări. Aproape toți cei care urmăresc fenomenul politic și realizează că între acest fenomen, societate și individ există o legătură indisolubilă, au înțeles că ceea ce a promis USR-ul în campania electorală a rămas în același stadiu. De „ Vorbă-n vânt”.

Spre reamintire, Coliban ne povestea cum va umple Brașovul de parcuri și spații verzi, și cum ne vom plimba prin parcul IUS, sau prin parcul Rulmentul.

„ Capitala Verde a României”.

Noroc cu Sebastian Rusu care nu se lasă. Nu se lasă și pace. Nu se lasă și apare și primul parc în cartierul Noua.

Prima ctitorie „ verde” a administrației USR e făcută de un….PNL-ist.

Ce să mai zic? Bravo Sebi!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrsovului

informatiabrasovului.ro

 

Postare Sebastian Rusu

 

Parcul din Noua, de pe strada #Brazilor, de la numărul 66 mai are un pic și va fi gata! Este unul din parcurile de #cartier pe care împreună cu colegii consilieri locali PNL Brașov ni le-am propus să le realizăm în acest an.

La începutul lunii mai, am fost la fața locului și am anunțat că în urma întâlnirilor și discuțiilor pe care colega mea, consilierul local Pamela Diaconu le avusese cu #brașovenii din #Noua, la adresa amintită a fost identificată o zonă verde, neamenajată și pretabilă să fie transformată într-un #parc de cartier. Era un spațiu foarte generos și liniștit, între blocuri, unde ne-am gândit foarte bine să amplasăm bănci, pentru relaxarea cetățenilor și să amenajăm un loc de joacă pentru #copii. Am gândit inclusiv organizarea aleilor de acces în parc.

La întâlnirea de pe str. Brazilor am fost însoțit, în calitatea mea de #viceprimar al Brașovului, de colegii din Primăria Brașov, de la Serviciile Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației, respectiv Amenajare Zone de Agrement. Deci, cu colegii din #PNL și cei din #Primărie și împreună, bineînțeles, cu brașovenii din Noua am convenit că este oportun ca în zona găsită să realizăm #parcul!

De atunci, am demarat lucrările. Iar după cum se vede și din imaginile atașate, am avansat cu operațiunile și suntem aproape de inaugurarea amplasamentului. Apreciez că ne-am mișcat eficient și rapid. Cu toți cu cei care am fost la început pe str. Brazilor, dar și cu #brașoveni din alte zone ale municipiului nostru ne vom revedea la #inaugurare.

PNL Municipiul Brașov își va continua întâlnirile din cartiere cu cetățenii. Sunt constructive, produc rezultate și satisfacții de ambele părți, rezolvă probleme și dau naștere altor idei și proiecte realizabile, de care #Brașovul nostru are nevoie!

PNL + brașovenii = Echipa Brașovului!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *