„ Hai vino iar în gara noastră mică”

Am observat că Pătrașcu ( subprefectul PSD) a pornit în această săptămână o campanie pentru renovarea Gării Brașov. Pentru că, ce să vezi, până acum vreo săptămână nu exista bază legala pentru ca primăriile să administreze gările, pentru că acestea sunt în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Atât Coliban și Scripcaru s-au lovit de problema inexistenței bazei legale, chiar dacă îmi amintesc că Coliban în campania electorală s-a pozat cu partidul la o „ partidă” de dat cu mătura prin Gara Brașov.

Pătrașcu a ieșit ieri pe Facebook cu un set de imagini din Gara Brașov și cu un video. De imagini nu spun nimic, vorbesc ele de la sine. Despre video pot spune că a revenit la tema din conferința de presă susținută marți. Adică îl invită „ cu celeritate” pe Coliban să meargă împreună la ministrul Grindeanu pentru a încheia un parteneriat ce are ca scop trecerea în administrarea Municipalității Brașov a Gării Brașov.

Renovarea gării este o chestiune care ar fi trebuit să se întâmple nu ieri, nici săptămâna trecută, nici anul trecut. Ci acum vreo zece ani.

Bun!

Ieri seară fiind prezent la un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie, mi-au picat ochișorii pe niște instantanee făcute de cineva cu un telefon. Nu spun cine, persoană importantă. Norocul meu că avea un telefon mai de soi și am reușit să decupez imaginile de mai jos.

Întrebarea mea e următoarea. Vorbeau despre gară?

Și dacă răspunsul este „ DA”, va da curs Coliban invitației lui Lucian Pătrașcu trecând peste orgoliile politice? Pentru că e vorba de Gara Brașov, și gara asta „ mică” ne stă ca un ghimpe în coastă. Și pentru că brașovenii au nevoie ca cel puțin în chestiunea asta să se  treacă peste interesele de partid, fiind o chestiune ce trascedete interesele politice și se înfige direct în agenda publică care, cu ajutorul Guvernului, pentru brașoveni tocmai a primit o actualizare. În bine!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *