Subprefect Lucian Pătrașcu solicită controale în toate parcurile și locurile de joacă din Brașov

Pentru că așa cum ne-am obișnuit, Allen Coliban fie doarme în adidași, fie e plecat în delegații sau concedii, situațiile cu care se confruntă brașovenii și sunt de competența Municipalității Brașov sunt lăsate în „ dorul lelii”.

În altă ordine de idei, îmi place că s-a sesizat lumea că chipurile „ țin cu Pătrașcu” și m-am „ pesederizat de tot”. Firește, contra unor sume grase pe care le încasez drept șpagă de la PSD, conform spuselor celor sesizați. Răspunsul meu este simplu. READ MY LIPS !!! – Pătrașcu este singurul politician coerent care trimite săptămânal fie comunicate de presă, fie ține conferințe de presă, fie postează pe Facebook chestiuni care interesează cetățenii. Mai sunt vreo doi sau trei care sunt mai activi, dar în rest toate personajele din jocul politic local o ard un pic pe moțăială așteptând să intre puternic cu forțe proaspete în miezul problemei în 2024. Și până atunci tac asurzitor și competent din gură lăsându-l pe Coliban și USR-ul să se ducă la fundul gheenei de gunoi a istoriei.

Și pentru chestia asta, de la mine are un BIG LIKE!

Așa că hai băieți și fete din politică, dacă vreți atenția mea, agitați-vă, veniți cu idei, cu soluții.

COMUNICAȚI COERENT DACĂ VREȚI VOTURI ÎN 2024!

Și încă ceva.

Luați de citiți ce spune Pătrașcu. Pentru că asta chiar e o problemă reală. Noi o ardem hipserește pe la terase discutând din vârful buzelor la o bere de artizanală despre mersul omenirii, și copii brașovenilor se taie, se înțeapă și se julesc în piesele de mobilier din parcuri. Dacă nici asta nu este o situație reală și acută, atunci ce mai putem discuta?

Și nu ține aia cu „ pe vremea mea”. că vremea mea a trecut de vreo 35 de ani, acum sunt alte vremuri.

Hai spor la citit și comentat.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovulului.ro

Comunicat de presă Lucian Pătrașcu

„ Multe din parcurile și locurile de joacă din Brașov arată deplorabil, cu piese de mobilier care pun în pericol viața celor care le utilizează.

Am copii și merg des în parcurile și locurile de joacă din oraș. Din păcate, am observat în ultima perioadă că multe dintre acestea arată sub orice critică, cu mobilier care pot pune în pericol viața celor mici. Sunt multe echipamente de joacă nesigure sau fără informațiile necesare cu instrucțiuni de folosire. Nu sunt respectate prevederile legii în domeniu, ceea ce poate fi considerat un atentat la sănătatea copiilor.

Din acest motiv, solicit comisarilor de la Protecția Consumatorilor Brașov să controleze și să verifice toate parcurile din Municipiul Brașov și să ia măsurile care se impun. De exemplu, nu se poate să avem un turnuleț din lemn stricat de câțiva ani în parcul situat în Livada Poștei, pe drumul spre Poiană și nimeni să nu îl repare sau să îl înlocuiască. Nu se poate așa ceva!

Din câte știu, Primăria Brașov are contract de mentenanță cu o firmă care ar trebui să aibă grijă de aceste locuri de joacă și parcuri. Pentru ce există contractul, pentru ce se dau banii publici dacă firma nu își face treaba?

Știu că PRIMARUL ZERO al Brașovului este ocupat cu plimbările, cu partidul, dar ar trebui să fie interesat de acest oraș, este vorba despre copiii noștri, nu putem să-i lăsăm să se joace cu echipamente care le pun viața în pericol. În campania electorală primarul USR era foarte preocupat de cei mici, dar cum a intrat pe funcție se pare că a uitat de ei.

De asemenea, având în vedere cele prezentate mai sus, readuc în discuție și subiectul camerelor de supraveghere. Consider că este necesar să fie montate camere video în toate parcurile din oraș. Așa se vor simți și brașovenii în siguranță, iar persoanele certate cu legea vor fi descurajate să recurgă la infracțiuni. De asemenea, cine va distruge mobilierul și echipamentele din locurile de joacă va fi imediat identificat.

Subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *