Pătrașcu rezolvă „ nerezolvatele” lui Coliban

Pe la începutul săptămânii am scris o postare pe blog care conținea și un comunicat de presă trimis de Lucian Pătrașcu ( PSD) – link postare.

Și pentru că s-au trezit unii și alții să mă atenționeze că a început să-mi bată direcția spre stânga și îl cam „ țin în brațe” pe Pătrașcu, în link-ul de mai sus am scris și următoarea chestiune. Citez –  „ (…) îmi place că s-a sesizat lumea că chipurile „ țin cu Pătrașcu” și m-am „ pesederizat de tot”. Firește, contra unor sume grase pe care le încasez drept șpagă de la PSD, conform spuselor celor sesizați. Răspunsul meu este simplu. READ MY LIPS !!! – Pătrașcu este singurul politician coerent care trimite săptămânal fie comunicate de presă, fie ține conferințe de presă, fie postează pe Facebook chestiuni care interesează cetățenii. Mai sunt vreo doi sau trei care sunt mai activi, dar în rest toate personajele din jocul politic local o ard un pic pe moțăială așteptând să intre puternic cu forțe proaspete în miezul problemei în 2024. Și până atunci tac asurzitor și competent din gură lăsându-l pe Coliban și USR-ul să se ducă la fundul gheenei de gunoi a istoriei.

Și pentru chestia asta, de la mine are un BIG LIKE!

Asta ca să nu existe dubii și comentarii pe marginea subiectului.

Bun. Dar de fapt care este faza?

Păi faza e simplă și poartă un nume. Consecvența!

Nu știu dacă Pătrașcu va candida în 2024 la fotoliul de primar al Brașovului. N-am văzut nici o declarație oficială. Însă intuiesc că se pregătește să facă lucrul ăsta. În schimb, urmărindu-i postările de pe Facebook săptămâna asta, trag concluzia că omul a luat decizia să atace primăria cu scopul de a o cuceri.

Luni dimineața Pătrașcu postează un filmuleț pe Facebook lângă o groapă din asfalt. „ Spaima planetarelor” rânjea satisfăcută și nederanjată de pe B-dul Griviței. În postare mai apăreau și surorile ei de la gară, de lângă „ Unirea Shopping Center”. Că băiatul ăsta, Coliban, mare iubitor de concedii, nu se prea sinchisește de soarta brașovenilor, și-l cam doare în adidași. Dar ce m-a uimit vine în continuare.

Marți spre seară Pătrașcu postează gropile astupate cu asfalt. Adică cum? Adică luni dimineață iese pe Facebook, arată gropile, și marți Coliban modifică agenda publică și, hopaaa, prinde groapa și astup-o cu asfalt?

Concluzie – Coliban stă pe Facebook! Ceva asemănător am pățit și eu. Sâmbătă semnalam pe Facebook un șanț căscat în Centrul Istoric, și marți era o istorie din centrul Istoric. Cred că Coliban e fiert pe zilele de marți. Sau marți are asfaltări programate?

Anyway, Pătrașcu, săptămâna aceasta, marți, a mai postat și un comunicat cu spațiile de joacă improprii de prin parcurile Brașovului. Cu poze.

Joi a revenit și cu un video. Îl găsiți pe pagina lui – link aici .

Sunt curios dacă tot marți după amiază vor fi reparate. Chiar o să-mi fac drum să văd dacă sunt reparate, dacă a dat careva o mână de vopsea, dacă a mai bătut un cui.

Ieri, miercuri, Pătrașcu a mai sesizat pe Facebook și derapajele de pe canalul de TikTok al primăriei. Și a lăsat două filmulețe. Eu îl mai adaug și pe al treilea, ca să vedem primul turist al urbei cu ce se ocupă în timp ce orașul se duce de râpă. Cică numără urmăritorii de pe TikTok. „ Thirty thousand”.

Păi omul se ocupă, e interesat și face tot posibilul să pună pe agenda publică lucrurile care lui Coliban nu-i sar în ochișori.

Eu cred că, pentru a atrage atenția lui domn edil, va trebui să punem oferte la vacanțe exact în locurile problematice ale orașului. O groapă în asfalt, de exemplu, să fie însoțită de o reclamă la excursii în Mexic. Un tobogan șubred să aibă pe el un afiș cu o excursie „ de vis” în Indonezia. O peluză netunsă să țină un panou publicitar cu un sejur în Nigeria.

Sau orice tărâm nevizitat de către Coliban.

Bine că nu se fac excursii și pe lună, că ar vrea să ajungă și acolo.

Mai bine și-ar deschide o agenție de voiaj. „ La primarul călător”. Cred că ar avea mare succes pentru că ar povesti cleinților din propriile experiențe.

Și nu o să-i spun niciodată ceva de genul – „ Orașul se duce de râpă și tu o arzi numai prin concedii”.

Pentru că îi spune Pătrașcu!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *