Veste bună – Roata Norocului se extinde. Veste proastă – se extinde fără autorizație

Am văzut una bună de tot zilele acestea în Monitorul Express. Cică se extinde „ Roata Norocului”. Nu aia de care avem toți nevoie din când în când, ci restaurantul din Livada Poștei.

Toate bune și frumoase până când citesc în articol că construcția are ceva probleme la capitolul autorizații. Adică pe la primărie nu „ s-a” auzit de construcție.

Și asta îmi aduce aminte de încă câteva construcții cu autorizări îndoielnice, sau cu lipsă „ la documente”. Și îmi amintesc și de o declarație a viceprimarului Flavia Boghiu care, zice ea, se asigură că „ Cei care se plâng de întârzierile avizelor vor trebui să înțeleagă că o colaborare cu primăria presupune să avem cu toții grijă de cei care vor locui (…) ”.

Am înțeles! Adică madam Boghiu a pus gând rău dezvoltărilor imobiliare, extinderilor, în sensul că ce e pe hârtie trebuie să fie și în realitate, și în concordanță cu legea.

Păi după imaginile din Monitorul Express realizez că declarațiile dânsei date într-o emisiune TV sunt doar așa, cu iz inspirațional.

Și mai realizez că la Brașov legea se aplică nu după ureche, ci fără ureche. Și dacă tot suntem la capitolul simțuri, autoritățile au dat-o în orbul găinii, probabil s-au uitat prea mult la soare și nu mai văd unde se pune panou sandwich peste panou sandwich și crește un cort între case în zona veche a orașului de plesnește pipota de poftă între amatorii de ciorbe și fripturi.

Dar să nu devenim malițioși! Regula lui „ am bani fac ce vreau” funcționează foarte bine și în zilele noastre!

Aici aveți link-ul articolului din Monitorul Express.

Dan VÂJU

#informatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Foto – Monitorul Express

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *