S-a trezit Dragnea patriotul să serbeze un an de la ieșirea din închisoare

Fost pușcăriaș și fost președinte al PSD, omul care a pus frână dezvoltării României în perioada 2017 – 2019, om ce a creat un partid de doi la sută pe care l-a lăsat pe mâna lui Codrin Ștefănescu, a mai ieșit un pic în față la „ apelul de dimineață”, că cică s-a făcut un an de când a părăsit pușcăria.

Dar să citim ce mai zice mult iubitul nostru penal Dragnea.

Cică, „ Astăzi se împlineşte 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României şi că fără mine românii o vor duce mai bine şi ţara va prospera. La un an de la eliberarea mea, constat cu tristeţe că nu este deloc aşa”.

Aoleu, dar cum e? Sau datele de la Institutul Național de Statistică sunt cumva pentru altă țară? Știu, e o problemă de percepție, și dacă tu zbieri din toți plămânii că majoritatea românilor trăiesc la limita supravieţuirii și ţara este în pragul falimentului, vor veni și te vor vota pentru că tu ești singurul capabil să ridici limitele supraviețuirii și să aduci bunăstare?

Și pentru că încă îl roade chestia aia cu „ pârnaia”, Dragnea mai dă una – „ Îi anunţ pe toţi aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani şi jumătate petrecuţi în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie. Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această ţară, dar mai ales cu toţi trădătorii de neam care pun România pe tavă stăpânilor de afară. Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulţumesc şi îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor şacali”.

Aoleu, unde zăcea marele patriot? Aoleu, unde era marele erou care vrea să transforme închisoarea făcută pe probleme de drept comun, în închisoare făcută politic?

Păi stai așa că îți explic eu cum stau treburile. Ție îți era groază de pușcărie în așa hal încât toată țara asta, aproape ajunsă cu totul în buzunarul tău, a fost răscolită timp de doi ani de fiorul rânjetului tău. Și de munca ta de la controla tot statul. Și sistemul. Ai pus guverne în cap pentru că nu ți-au trecut ordonanțele care te scoteau curat ca lacrima. Guverne care aparțineau partidului pe care îl conduceai.

Ai făcut cam tot ce ai vrut, ai terfelit ideea de justiție, de executiv, de PSD, de stat, de țară. Pentru că tot ceea ce ai făcut a fost să te ferești de închisoare. De popor te-a durut fix în cwr!

Și acum ne vinzi plăcinte râncede din postura de mare patriot. Un mare patriot se ducea pe jos la închisoare, cu valiza în mână și cu pieptul dezgolit, nu pe bancheta din spate a unei mașini, ascuns acolo ca un laș. Un adevărat patriot convoca o conferință de presă exact în poarta închisorii, înainte a de a se preda, și vorbea ca un bărbat despre ce urmează să pățească, să condamne sistemul și să își vadă de propriul martiriu. Dar tu stăteai ca un moș ofilit pe bancheta din spate a mașinii care te-a dus să-ți execuți pedeapsa. Imaginile acelea, cu tine frânt de groază au fost adevărata pedeapsă în ochii poporului, nu faptul că ai lustruit barele metalice de la ușă și geam timp de doi ani pe la Rahova.

Las-o băi nene cu patriotisme și cu lupta cu hiene și trădători că tu ești vai de steaua ta de infractor dovedit și condamnat.

Tu nici măcar acum n-ai realizat că românii se bucurau când te-au văzut cum îți iei locul la închisoare, pentru că faptul respectiv ne-a dat satisfacție? Tu ne crezi atât de imbecili încât să credem că ți-ai luat pedeapsă de patriot ce ești? Crezi că ne păcălești sucind o pedeapsă de drept comun într-un martiriu?

Băi Dragnea, tu te visezi Coposu?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *