Cătălin Anton este președintele Organizației municipale a Seniorilor Naționali Liberali

Organizația municipală a Seniorilor Naționali Liberali a Municipiului Brașov și-a ales președintele. Acesta este consilierul local municipal Cătălin Anton, cel care va conduce pentru următorii 4 ani echipa seniorilor liberali din municipiu.
“Le mulțumesc colegilor liberali ce mi-au acordat prin votul lor încrederea și susținerea. Numărul mare al celor prezenți ne dă încredere că avem puterea de a crește rezultatele pentru alegerile viitoare’’, a spus la finalul întâlnirii proaspătul președinte ales.
La ședintă au mai participat Sebastian Rusu – președintele organizației PNL Brașov, Șerban Todorică – Secretarul General al PNL jud. Brasov si Liviu Cocos – prim-vicepreședintele organizației județene PNL Brașov.
“Vreau și eu să-l felicit pe Cătălin Anton pentru alegerea de astăzi. Mă bucur că este alături de mine în drumul pe care îl avem de parcurs în noua sa calitate de președinte al Organizației Municipale a Seniorilor Naționali. Facem echipă bună și în Consiliul Local al Municipiului Brașov și sunt convins că împreună vom reuși să avem cele mai bune rezultate administrative și politice’’ a declarat Sebastian Rusu – președintele organizației PNL Brașov
În perioada următoare va fi votat și biroul de conducere ce va asigura, alături de consilierul Cătălin Anton, managementul acestei organizații.

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *