Lucian Pătrașcu – „De câți ani are nevoie administrația Coliban pentru a racorda o creșă la utilități? De doi ani, exact cât a durat construcția clădirii!”

Subprefectul Lucian Pătrașcu subliniază faptul că, primarul Coliban a reușit să deschidă Creșa nr. 9 de pe strada Apollo în doi ani, în timp ce fosta administrație a construit-o în aproximativ un an și 8 luni. Subprefectul Pătrașcu susține că, primarul Brașovului nu are niciun proiect concret, el știe doar să se posteze pe rețelele de socializare și să se laude cu meritele altora.

„Primarul Allen Coliban are un tupeu fantastic. După plimbările prin Europa, pe la campionate de curling, dar și prin concedii prelungite, primarul ZERO al Brașovului și-a adus aminte că are o creșă finalizată de mai bine de doi ani, dar care nu a fost dată în funcțiune din cauza managementului defectuos al administrației USR.

Deși singurul său ”merit” la Creșa nr. 9 de pe strada Apollo este că a reușit contraperformanța de a racorda clădirea la utilități în doi ani (mai mult decât a durat construcția, undeva la un an și 8 luni) primarul s-a dus imediat să se pozeze la deschiderea unității. Ca în tot mandatul, primarul ZERO al Brașovului face poze. ATÂT! De altfel, noroc că postează des pe Facebook, altfel brașovenii nici măcar nu ar ști că este primar. Se pozează pe la Parlament sau prin comune cu membrii de partid, fără nicio legătură cu această comunitate. În oraș nu se vede că administrația locală ar fi condusă și de un primar, orașul arată jalnic după doi ani de mandat cu primar USR.

Primii ani de mandat spun totul. Primarul  ZERO nu și-a îndreptat atenția spre învățământ, spre școli, creșe sau grădinițe decât la nivel declarativ. Trebuie doar să ne aducem aminte că Brașovul a fost singurul oraș din județ unde elevii nu au beneficiat de programul ”Cornul și laptele”, totul din cauza acestor ”catastrofe” din fruntea Primăriei Brașov care au făcut experimente.

Din păcate, acest individ duce orașul Brașov înapoi, în perioada de tristă amintire ”Ghișe”. Niciun proiect concret în doi ani, doar discuții și dezbateri despre lucruri cunoscute unde mai mult se cheltuie bani pentru cazare, cafele și mâncare decât pe lucruri concrete. Mă uitam zilele acestea la harta ”poluării”, unde Brașovul rămâne fruntaș. Dacă alte orașe din țară au făcut pași, la Brașov s-a organizat un forum și cam atât. Trist, dar adevărat! Omul care a câștigat Primăria Brașov cu teme de mediu, nu a făcut mai nimic în acest domeniu, doar gargară electorală.”, a declarat subprefectul Lucian Pătrașcu

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Lucian Pătrașcu – „De câți ani are nevoie administrația Coliban pentru a racorda o creșă la utilități? De doi ani, exact cât a durat construcția clădirii!”

  1. Am informat primarul Brașovului că taximetriștii din Gară, după orele 23,45 când nu mai circulă autobuzele RATBV, solicită pentru orice cursă 40 de lei. Mi sa răspuns de către primărie că problema nu este de competența primăriei. Este de competența RATBV. Ăsta este Coliban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *