Pagina de Facebook APP – noaptea minții cu roșii românești și patimile patriotului Dragnea din pușcărie

„ Este patriot! A îndurat bătăi și violuri repetate în pușcărie ca tu astăzi să poți mânca roșii românești” – Codrin Ștefănescu

Pe pagina de Facebook a partidului său, Alianţa pentru Patrie, a fost dezvăluit faptul că Liviu Dragnea a fost bătut şi violat în repetate rânduri cât a stat închis.

Postările au fost șterse. Cu toate acestea Informatia Brasovului publică printscreen-urile acestora.

Redăm textual una dintre postări

„Hulit și blamat de grupări oculte sub-finanțate de către puteri subterane din occident, #rezist a avut scopul de a-l extermina pe patriotul Liviu Dragnea. Au inventat dosare, au apelat la martori falși, numai ca patriotul nostru sa ajungă la zdup, iar mișcarea naționalistă și suveranistă sa fie oprita.

Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemănătoare cu practicile din temnițele comuniste ale anilor ‘70. Privat de controale medicale, bătut si violat in repetate rânduri, a suferit enorm ca tu astăzi sa poți avea pe masă roșii românești!”.

Au apărut și zeci de comentarii: „Aici fumează ţigara de dinainte sau de după?”, „Mulțumim, Liviu! Nu avea gust roșia din grădină fără să vă puneți dumneavoastră, ca un patriot, vorba aia, fundul la bătaie”, „Cine a dorit așa ceva si de ce???”, „Împreună vom învinge!”, i-au transmis utilizatorii de Facebook politicianului.

Nu știm dacă pagina de Facebook a APP a fost spartă și persoane răuvoitoare au făcut aceste postări.

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *