Administrația USR din Primăria Brașov implementează proiectele PNL zicând că sunt…USeRiste!

Am preluat o postare a viceprimarului Sebastian Rusu.

Acesta spune că, cităm „  Noul complex sportiv de la fostul stadion Carpați este un proiect al administrației PNL a municipiului Brașov, care a fost demarat în anul 2019, încă din timpul primului meu mandat de consilier local! Acolo va fi amenajat un teren de #fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari (dimensiuni 105/68, suprafață 7.140 mp), cu instalație de nocturnă, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF). Va fi construită o tribună spre strada Zizinului, va fi amenajată o pistă de #atletism cu mai multe funcțiuni și în locul fostului părculeț va fi ridicată o sală de sport, pentru mai multe discipline sportive, cu diverse dotări și facilități.”

Adică Coliban se duce și își face poze cam degeaba, lăudându-se cu proiectele altuia.

Dar el cu ce ar putea să se laude? Păi cu faptul că, conform aceleiași surse, a eliberat o autorizație de construcție a propriului obiectiv în șapte luni. Foarte eficient!

Cred că Allen Coliban era preocupat încă de prin luna august 2021 ( luna în care a demarat obținerea autorizației de construcție) de viitorul raport al Camerei de Conturi și de faptul că presa ( o anumită parte a ei) urma fix după un an să facă niște dezvăluiri dure din spatele administrației de viitoare tristă amintire pentru brașoveni.

Postare Sebastian Rusu

„ 🏟️🏀⛹️‍♂️🤺⛹️‍♀️ Noul complex sportiv de la fostul stadion Carpați este un proiect al administrației PNL a municipiului Brașov, care a fost demarat în anul 2019, încă din timpul primului meu mandat de consilier local! Acolo va fi amenajat un teren de #fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari (dimensiuni 105/68, suprafață 7.140 mp), cu instalație de nocturnă, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF). Va fi construită o tribună spre strada Zizinului, va fi amenajată o pistă de #atletism cu mai multe funcțiuni și în locul fostului părculeț va fi ridicată o sală de sport, pentru mai multe discipline sportive, cu diverse dotări și facilități. 🏐🤼‍♀️🤾‍♀️🏸🤸‍♀️💃

✌️ Sala este asemănătoare cu cea de la fostul stadion Metrom, de pe strada Carpaților, care de asemenea este un proiect al administrației PNL Brașov. Fapt ce confirmă preocuparea liberalilor brașoveni pentru refacerea, modernizarea și dezvoltarea infracturii sportive în municipiul Brașov.

✔️ Cea mai modernă bază sportivă a Brașovului se află pe strada Zizinului la numărul 119 și va fi folosită de elevii și sportivii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Brașov, de cluburile sportive și de #cetățenii Brașovului amatori de alergare și mișcare, în general.

‼️ În loc să-și asume merite pe care nu le are, domnul primar Coliban mai bine le-ar explica brașovenilor, elevilor și profesorilor de la #LPSBrașov, practicanților și iubitorilor de sport cum a fost posibil ca sub administrația USR, Primăria Brașov să elibereze în 7 (ȘAPTE) luni de zile (august 2021-februarie 2022) o autorizație de construcție pentru propriul său obiectiv?

💛💙 Partidul Național Liberal și noi, consilierii locali liberali brașoveni ne-am propus construirea mai multor astfel de baze sportive în #Brașov și avem soluții pentru realizarea unor proiecte asemănătoare, printre altele, în cartierele Stupini și Tractorul. Considerăm că este de datoria noastră să-i atragem către sport pe #brașovenii de toate vârstele, prin punerea la dispoziție a unei infrastructuri moderne, demnă de zilele noastre!

#SportBrasov, #FotbalBrasov, #AlergareBrasov, #Metrom, #Carpati, #Zizinului, #Stupini, #Tractorul, #PNL, #TreabaChibzuita, #FRF, #JocuriSportive, #BrasovTeam, #EchipaBrasov

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *