ZERO reacții din partea conducerii USR. Exact câte realizări are și Allen Coliban

Nici o referire la Coliban! – Liniște suspectă dinspre conducerea USR

 

Deși scandalul izbucnit în urma dezvăluirilor de presă din raportul Camerei de Conturi întocmit după controlul acesteia la Primăria Brașov intră astăzi în a șasea zi, singura reacție oficială din partea USR a fost o postare pe Facebook a lui Allen Coliban.

Postare prin care acesta amenința cu judecata pentru calomnie și cataloga informațiile din presă drept „ minciuni”.

Luni, 8 august, o declarație de presă a lui Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale a PSD Brașov, a intrat în atenția presei locale și naționale.

În ciuda acestui lucru, conducerea națională a USR PLUS refuză cu obstinență să ofere un punct de vedere sau să aibe un alt fel de reacție decât aceea de a ignora scandalul pornit la Brașov.

Mai jos aveți lista publicațiilor care au preluat declarația de presă aliderului PSD Brașov despre scandalul provocat la Primăria Brașov.

G4Media – Lider PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: ”A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor” 

Antena 3 – PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: “A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor”

MEDIAFAX – https://www.mediafax.ro/politic/un-lider-psd-le-transmite-usr-ului-sa-si-concedieze-un-primar-21069048

Bursa – LUCIAN PĂTRAŞCU(PSD): “USR trebuie să îl dea afară pe Allen Coliban!”

News.ro – Preşedintele organizaţiei municipale PSD Braşov: USR trebuie să îl dea afară pe Allen Coliban! A încălcat legea şi a creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor

Ziare.com – PSD Brasov cere excluderea din USR a primarului Allen Coliban. Cu citate din raportul Curtii de Conturi pe anul 2021

Psnews.ro – USR trebuie să îl dea afară pe Coliban, susține preşedintele organizaţiei municipale PSD Braşov: „A încălcat legea! Prejudicii de peste 3,5 milioane de lei!”

Știri 247 – PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: “A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor”

Puterea.ro – Scandalul dintre PSD și primarul Brașovului (USR) continuă: Social – democrații cer demiterea, edilul amenință cu tribunalul

Ziar.com – PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: “A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor”

BizBrașov – Președintele PSD Brașov, organizația municipală: „USR trebuie să îl dea afară pe Allen Coliban! A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor” 

Transilvania365 – Subprefectul Lucian Pătrașcu: „Solicit conducerii USR național să îl dea afară din partid pe Allen Coliban!”

newsbv.ro – Subprefectul Lucian Pătrașcu cere șefului USR să îl dea afara pe primarul Allen Coliban

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *