Drapelul zdrențuit de pe Tâmpa a fost schimbat

Publicația noastră a luat atitudine și a publicat acest material în legătură cu niște atitudini absurde și de neînțeles în legătură cu birocrația ce stă în jurul schimbării drapelului de pe Tâmpa.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul Sebastian Rusu ne comunică faptul că a rezolvat instituțional și birocratic această problemă.

Postarea o aveți mai jos

🇷🇴 Ca #viceprimar al Brașovului și lider al grupului PNL din Consiliul Local, ca #brașovean și român am rezolvat problema steagurilor tricolore de pe #Tâmpa, în urma numeroaselor semnale primite de la cetățeni sau apărute în spațiul public.
➡️ Pentru că de multe ori s-a constatat că drapelele arborate deasupra Brașovului erau deteriorate, din cauza vântului și intemperiilor. Și nimeni nu întreprindea nimic – motiv de reproșuri și discuții, pe bună dreptate.
🤝 De acum înainte, de această operațiune a schimbării steagurilor se vor ocupa jandarmii montani din #Brașov. Iar #Primăria le va pune la dispoziție drapelele tricolore. Nu mai este nevoie de intermedierea Agenției Metropolitane Brașov, de aprobarea nu știu cui și de tot felul de proceduri. Am simplificat totul!
👏 Acest lucru s-a întâmplat după discuțiile pe care le-am avut cu colegii din Primăria Brașov și inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov, colonelul Cristian-Elly Păliștan, căruia pe această cale îi mulțumesc pentru promptitudine.
Conform Constituţiei, simbolurile naționale sunt:
1️⃣ Drapelul României, tricolorul, ale cărui culori sunt aşezate vertical, începând de la lance, în ordinea albastru, galben și roşu;
2️⃣ Ziua naţională – 1 Decembrie;
3️⃣ Imnul naţional – „Deşteaptă-te române”.
4️⃣ Stema ţării şi sigiliul statului – stabilite prin legi organice”

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *