Ce se întâmplă în gară, rămâne în gară. Ca în gară!

La Brașov se mai poartă „ țeapa de noapte” cu taxiurile din Gară

Long story short – un cetățean din minunatul nostru oraș sosește chiar la miezul nopții cu trenul în Brașov. Deoarece după ora 23:45 autobuzele RATBv nu mai circulă, respectivul cetățean se duce direct la un taxi. Avea nevoie să ajungă acasă în zona Gemenii.

Numai că, stupoare, toți taximetriștii solicitau tarif fix de …40 de ron pentru o cursă ce în mod normal nu face mai mult de 7 – 8 ron.

Omul nostru nu se lasă și sesizează a doua zi primăria Brașov și Poliția Locală.

Primăria Brașov răspunde că nu este de competența ei să rezolve această situație și aruncă pisica în curtea RATBv.

Poliția Locală a dat un răspuns verbal, la telefon, prin care transmitea faptul că nu poate interveni pentru că taxiurile aparțin de companii private care își fixează propriile tarife.

Omul nostru nu se lasă și mai sesizează încă o dată Poliția Locală. De această dată precizând faptul că taxiurile au tarifele fixate de către municipalitate, și că neaplicarea prețului impus este o contravenție. Contravenție ce trebuie constatată și pedepsită.

Răspunsul nu a mai venit.

Interesant sau ce?

În continuare, taximetriștii din zona Gării Brașov fac „ legea”. Chiar dacă sunt aprobate tarife de noapte, chiar dacă ele sunt afișate pe portierele taxiurilor, „ combinația” la mica înțelegere face noaptea „ pui”.

Și atât primăria cât și Poliția Locală sunt dezinteresate.

Ce se întâmplă în gară, rămâne în gară. Ca în gară!

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Ce se întâmplă în gară, rămâne în gară. Ca în gară!

  1. Pretul unei calatorii Brasov-Buzau,pentru pensionari este 16 lei dus si intors tot 16 lei, deci in total 32 lei iar pentru circa 4 km,in Brasov mi s-a cerut 40 lei.Deci situatia din articol este adevarata, deci,in gara Brasov, ca si in primaria si politia locala Brasov. Rusinos.Jenant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *