La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local

Vă mai aduceți aminte cum se lăuda primarul Allen Coliban pe rețelele de socializare cu evenimentele pe care le va organiza la Brașov?

”MASSIF – punem Poiana Brașov pe harta internațională a festivalurilor! Au reușit la Cluj-Napoca cu Untold-ul, au reușit la Constanța cu Neversea-ul și sigur vor reuși la Brașov cu Massif-ul. Sunt genul de evenimente care fac orașele să iasă din amorțeală și aduc multe venituri la bugetul local”.

Doar că totul a fost o minciună marca USR și Brașovul nu a ieșit din amorțeală! Alte orașe din România au organizat festivaluri, în orașul de la poalele Tâmpei administrația Coliban a fost mai preocupată de lupta internă din USR. Primarul a organizat conferințe de presă la Parlament, s-a dus la competiții de curling, dar niciun eveniment major nu a avut loc în municipiu. Am fost evenimente mici, de duzină prin care Brașovul nu a ieșit cu nimic în evidență.

Singurul lucru bifat de primarul Coliban a fost raportul Curții de Conturi care a scos la iveală managementul defectuos din Primăria Brașov. Ilegalități la catacombe, bani irosiți aiurea la clubul de fotbal, dar și incompatibilitate. Cu asta ne-am ales la Brașov de pe urma lui Coliban!

În schimb, dacă la Brașov MASSIF a fost o nouă țeapă marca Allen Coliban, la Cluj municipalitatea a dat lovitura. Potrivit presei locale, UNTOLD a adus la Cluj peste 60 de milioane de euro. Au fost prezenți la festival participanți din peste 100 de țări.

Astfel, mai trece un an, iar Brașovul rămâne tot codaș la capitolul evenimente. Nimic notabil, nimic de anvergură, niciun pas făcut înainte în primii 2 ani de mandat. Doar laude care se transformă în minciuni. Primarul demonstrează încă o dată că este ZERO barat la capitolul administrație publică. Nu știe, nu vrea, nu face!

Domnule primar, cereți-le scuze tinerilor din Brașov pentru că i-ați mințit! Le-ați promis festivaluri începând cu anul 2022 și le-ați oferit o mare țeapă!

 

Subprefectul Lucian Patrașcu, Președintele Organizației Municipale PSD Brașov

3 thoughts on “La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local

  1. Ce-i, ba Vajule, iara e ofticata melinda si te-a pus pe tine sa postezi? Daca faceai ceva macar invecinat cu jurnalismul si aveai putin obraz, ai fi scris ca o droaie de oameni s-au bucurat in weekend la festivalul de jazz & blues si toate evenimentele lui colaterale. Dar pentru ca esti doar un furuncul, care si-a facut norma saptamanala la pupat in cur Rusu si Patrascu, asta avem, ca atata poti. Campionule! Stim, nu da bine in peisaj ca a fost eveniment misto la BV, cand voia tzatza sefa sa faca ea festival (si si niste gologani) cu prostanacul ala din Predeal si nu le-a iesit. :)))) Sinteti penibili, ba. Lasa ca sigur vine o portie noua de cur de la Vestea, numai buna de pupat, sa fii pregatit sa te dai cu strugurel! :))))

    1. Giany, bănuiesc că ai văzut și cine a semnat comunicatul. Din câte realizez pe mine nu mă cheamă Pătrașcu. Iar în legătură cu droaia de oameni care s-a bucurat în weekend la festival, eu am văzut o grămadă de turiști de weekend, care se călcau în picioare cu o grămadă de brașoveni veniți la târgul de lavandă, care se călcau în picioare cu niște copii care se uitau în parc la desene animate, care se călcau în picioare cu oamenii veniți în parc să se relaxeze. Nu ne prea place tuturor înghesuiala de weekend.
      Cât despre muzică, excelent pentru cei care au cântat. Cred că se poate mai bine decât scaune de plastic în fața scenelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *