USR-ul lui Coliban ne umple de cultură. S-a dus pe copcă și Rockstadt City Fest

După ce că  (și aici aș fi pus puncte, puncte, multe puncte, dar aș rezuma aceste puncte la profesionalismul deosebit al găștii USR din fruntea Brașovului) deci după ce că USR-iștii sunt doxă în materie de profesionalism,  Coliban&Co. mai troznește odată, gospodărește, cu mucii în fasole.

Fasole să fie că muci produc băiețeii și fetițele de la partiduleț!

Iaca s-a dus naibii ( ca să nu zic dracului) și festivalul Rockstadt City Fest. Asta pentru că eficiența USR-istă este ieșită din comun.

Clar, noi nu înțelegem, sferele înalte ale acțiunii și gândirii administrative de sorginte USR-istă, fiindu-ne total linaccesibile.

Bine că raționează Coliban și #gascaUSRdinPrimariaBrasov.

Concluzie – ne-am ters pe bot și de festivalul de rock. Nici o problemă, stăm acasă și ascultăm Mozart cu „ trăsurici”, partea B, că aia asculta primarul nepereche în copilărie, adică „ Gluma Muzicală”. Și ne trântește în tavă acum o „ Glumă Administrativă”.

Postare organizatori

„ Astăzi, 22.08.2022, am primit telefon de la Primăria Brașov pentru a semna contractul de co-finanțare pentru proiectul Rockstadt City Fest (depus în data de 09.06.2022) care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-18.09.2022.
Rockstadt City Fest însemna un festival întins pe 4 zile, cu 2 zile de concerte cu trupe românești consacrate dar și trupe sau artiști locali la început de drum, în două locații în aer liber din Brașov, 2 zile de concerte cu trupe străine importante în două locații indoor din Brașov completate de o expoziție de grafică și un masterclass cu speakeri din industria muzicală rock și workshopuri cu artiști din țară și străinătate. Toate aceste activități s-ar fi petrecut în Brașov, pentru brașoveni și pentru dezvoltarea și stimularea culturii în comunitatea locală.
În data de 04.07.2022 am constatat ca proiectul nostru pentru brașoveni s-a clasat primul de sub linia celor câștigatoare, depunând o contestație pe care ulterior am retras-o pentru ca lucrurile să se miște mai repede.
Acest lucru însă nu s-a întâmplat și astăzi, cu puțin peste 3 săptămâni până la data la care Rockstadt City Fest ar fi trebuit să aibe loc, constatăm că persoane din Primăria Brașov consideră că un festival ca cel gândit de noi, cu mai multe componente și cu un angrenaj de anvergură de producție, logistică, PR, reclamă, resurse umane și materiale se poate organiza urmărind rezultate reale de impact cultural într-o perioadă atât de scurtă. Nu ne referim aici neapărat la contractarea trupelor străine sau a sceno-tehnicii unde poate, fiind direct implicați în domeniu, am fi putut accelera puțin procesele. Vorbim de tot ce înseamnă autorizații diverse pentru festival, toalete, containere, garduri de protecție, securitate, pompieri, prim-ajutor și multe altele. Și să nu uităm reclama (producție și diseminare). Nu vom face lucruri în pripă și doar de dragul de a le face.
Prin urmare, Rockstadt City Fest nu se poate întâmpla pentru că logistic nu este posibil într-un timp atât de scurt iar cea mai mare dezamăgire este că brașovenii nu vor putea beneficia de plus valoarea culturală pe care proiectul nostru ar fi adus-o”.
Dan VÂJU
#InfomatiaBrasovului
informatiabraovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *