Sunt curios cine dă cep la butoi diseară la Oktoberfest

După ce timp de doi ani iubitul nostru primar s-a fofilat cu fiecare ocazie care solicita prezența lui, demonstrând faptul că stă un pic cam prost la abilități sociale, în ultimele săptămâni, împins probabil de partid de la spate, a început să-și arate fața pe la diferite evenimente. Mult sub demnitatea lui de a ne arăta cât de NU este pe fază când iese în public.

Bine, nu pentru asta l-am ales, ca să rânjească prin poze cu diferite persoane pe la diferite aniversări și chiolhanuri. Acesta ar fi bonusul și ar indica faptul că îl interesează să coboare printre muritori. L-am ales să facă treabă pentru oraș. Treabă pe care nu o face, rămânând înțepenit în niște clinciuri pe care și le-a provocat fie singur, fie ajutat de partid.

Acum, de ieri, a mai plecat un consilier local USR. Și din Consiliul Local, și din USR. Cică are ceva treabă personală și nu mai poate, vezi Doamne, să se ocupe de treburile urbei. Eu cred cu sinceritate că a plecat pentru că se disociază de comportamentele lui Coliban, de harfele lui Boghiu și manevrele făcute cu sânge rece de Adriana Miron. La care aș mai adăuga manevrele și mutrele ale diferitelor prințesici isterizate aterizate prin primărie și oportunismul nepereche ale lui Drăgoșel de la AMB.

Coliban a jucat o carte mare pentru el în momentul în care a fost ales. Pentru el și pentru o mânuță de oameni din jurul lui. Pentru că partidul s-a dus ușor pe copcă, realizând că politicianismul nu seamănă cu ceea ce credeau ei că e, și Coliban a învățat rapid să joace alba-neagra. Și îmi imaginez că prosteala la drumul mare practicată de gașca USR din Primăria Brașov a cam pus partidul pe gânduri. Mai ales de când a apărut și treaba cu controlul Camerei de Conturi. Pentru că deși nu se vede, eu cred că partidulețul la Brașov fierbe, și șuturile la țurloaie sunt la ordinea zilei.

Și pentru că la FOV-ul care începe în data de 5 septembrie știu cine va da „ cep” și va face o baie de hipstereală, la Oktoberfest nu știu cine va da cep la butoiul cu bere.

Hai că o să ne distrăm, se anunță o toamnă interesantă.

P.S. – imaginea cu Adrian Veștea dând startul distracției este din 2021.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *