„ Domnule primar, nu vedeți că vă bateți joc de istoria unui oraș?” ( FOTO)

Subprefectul Lucian Pătrașcu ( PSD) ne arată faptul că obiectivele turistice din Brașov au ajuns o bătaie de joc în timpul administrației Coliban.

Și asta, spunem noi, datorită incapacității manageriale de a îngloba o viziune largă asupra municipiului, cu tot ce înseamnă administrarea unui oraș de talia Brașovului.

E cunoscut și demonstrat faptul că actuala administrație are carențe mari la extrem de multe capitole. Esențial pentru Brașov a fost și este faptul că poate prezenta vestigiile unei istorii îndelungate. Ori actuala administrație, din câte observăm, are cu totul și cu totul alte priorități, în opoziție cu conservarea patrimoniului istoric.

Actuala administrație operează în afara firescului, aș putea spune, și este orientată spre alte obiective, lăsând în urmă și paragină ceea ce până acum câțiva ani era fala orașului.

Mai jos aveți comunicatul de presă al lui Lucian Pătrașcu

În ce hal arată Turnul Negru! Geamuri sparte, mizerie, trotuar plin de gropi, panou acoperit cu graffiti

Rușine, domnule primar! Obiectivele turistice din Brașov au ajuns o bătaie de joc în administrația Coliban. În timp ce primarul ZERO al Brașovului organizează Forumul Orașelor Verzi unde vin să-și dea cu părerea despre mediu diverse persoane, orașul se degradează și arată tot mai urât! Este și cazul unui obiectiv important din municipiu, mai exact Turnul Negru. Acesta arată groaznic! Pe lângă mizerie, vizitatorii pot ”admira” gropile din trotuar, scările ruginite, sistemul de iluminat distrus, graffiti-ul de pe pereți și de pe panoul de informare, dar și resturi de mobilier aruncate pe jos. Singurul lucru care mai indică un obiectiv istoric este partea de pe perete unde scrie ”Secolul XV”. În rest, dezastru! Din păcate, nu este singurul obiectiv turistic lăsat în paragină de primarul Facebook. Vandalizată este și strada Sforii, una dintre cele mai cunoscute străzi din România și Europa. Atât de mult apreciază primarul orașul în care s-a născut și crescut, încât l-a abandonat de când a intrat pe funcție.

Ce văd turiștii domnule primar când ajung la Turnul Negru sau pe strada Sforii? Această imagine dezolantă a fost văzută și de invitații de la FOV?

I-ați plimbat pe la Turnul Negru sau strada Sforii să vadă ce bun manager sunteți, ce bine administrați acest oraș?

Domnule primar, nu vedeți că vă bateți joc de istoria unui oraș? Ați transformat cel mai cunoscut oraș turistic din România într-unul de duzină care arată ca o comună. Din păcate, conduceți orașul mai prost decât era în perioada Ghișe.

V-am spus și vă mai zic încă o dată! În Brașov ar trebui montate camere de supraveghere în zonele importante, astfel am avea o situație clară a tot ce se întâmplă. Nu mai aruncați banii brașovenilor pe discuții, reparați obiectivele istorice care fac cinste orașului!

Subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov”

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

4 thoughts on “„ Domnule primar, nu vedeți că vă bateți joc de istoria unui oraș?” ( FOTO)

 1. Primariile sunt in subordinea consiliilor Judetene,conform legislatiei in vigoare,deci vicele sa nu mai arate lucruri pe care le stim si le vedem mereu ci sa impuna rezolvarea acestor probleme. Si eu am cerut montarea camerelor de supraveghere in tot orasul si, ca de obicei, sesizarea mea nu a fost luata in seama.

 2. Labagiul de Pătrașcu a uitat că a fost ani de zile în Consiliul Local, unde nu a făcut nimic, dar nimic nimic, doar a votat ca foca ce propunea “adversarul politic” Scripcaru?

  A uitat și că primarul actual venise cu soluții pentru reabilitarea turnurilor, închise când el o lăbărea consilier? A uitat și că el, alături de ceilalți labagii din PSD, au picat de două ori la vot proiectele ăstea de reabilitare? Nu toată lumea a uitat, FMM!

  Bine că i-ai dat tu limba-n cur zilnică, Vâjule! Mare jurnalist, mare caracter! Ți-a mai dat un pic de băut, să rămâi îmbujorat? Noroc cu textele ăstea, care se scriu singure pe Facebook, ca să-ți poți face meseria aia cea mai veche din lume!

  1. Pătrașcu a dat mai mult de băut. Ciudat, intră mai bine. Coliban a dat numai de „ fumat”. Aia n-a intrat bine. Dacă stăm un pic rău și privim bine, a picat manevra lui Coliban de a da pe Mâna Fundației Monumentelor Istorice turnurile și altele. Pentru că acolo e „ combinația”. Mai o sinecură, mai un hahaha…Dar firește, când te duci pe fenta USR-istă, toate put.
   În altă ordine de idei cum de a fost Coliban huiduit la Oktoberfest? Păi nu e „ vox populi, vox Dei?”.
   By the way, Pătrașcu e singurul politician coerent care face ce fac și eu. Îl „ punem” bine pe Coliban. Nici că m-a interesat trecutul lui politic, pentru că sunt atât de absorbit de „ eșecurile ” lui Coliban încât n-am timp de altele. Omul e consecvent și are substanță în comunicatele de presă.
   Anyway sper ca Pătrașcu să ajungă primar în locul lui Coliban. Uite așa, de-al draq. Dacă stânga – Scripcaru, Ghișe, Coliban au făcut rahatul praf, hai să vedem ce face și drepata. Oricum nu avem ce să mai pierdem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *