Auzi Colibane? Dar cu trotuarul de pe Iuliu Maniu cum rămâne? Acolo când te „ tragi” în poză pe Facebook?

Coliban e în „ foame” crâncenă de imagine

În spațiul public au apărut imagini cu Allen Coliban care, fiind într-o „ foame” crâncenă de imagine ar face cam orice ca să tempereze fuga alegătorilor.

Și pentru că pe plan local, oamenii care au ștampilat USR-ul se declară din ce în ce mai dezamăgiți de actuala administrație care își imaginează că „ guvernează” local ( probabil Coliban se vede guvernatorul Brașovului), partidulețul de trotinetiști, bicicliști și hipsterași fără țintă clară în viață, se strâng fiecare împreună cu cele douăzeci de conturi fake de pe Facebook și dau „ like”-ul de partid, indiferent de ce postează Coliban.

Sâmbătă, 10 septembrie, Coliban a crezut că mulțimea strânsă la Oktoberfest ar cam fi din „ turma” lui, și ca niciodată, s-a urcat pe scenă să mai „ spele din păcate”. Numai că tentativa de a expune public s-a terminat într-un cor de huiduieli și fluierături. Cred că e prima dată când Coliban „ și-o ia” la scenă deschisă. Patetism cu bere și cârnați!

Ieri, joi 15 septembrie, a pus pe Facebook niște imagini cu el când verifică stadiul unor lucrări din Schei. A mers chipurile „ (…) să văd cum merge reabilitarea străduțelor pitorești din Șchei și să mă asigur că nu se toarnă asfalt, ci se refolosește piatra cubică, cea care dă un farmec aparte zonei”. Aoleu. Păi tu mai mult ne făceai cu mânuța din birou. Ce s-a întâmplat, s-a schimbat „ consultanța”? Și „ consultanța” a zis că e bine să ieși pe stradă, să fi prezent în mijlocul oamenilor? Dar „ consulanța” nu ți-a spus că e un pic cam târzior? Că trebuia să faci asta din următorul minut în care ai intrat pe funcție? Nu să stai ascuns prin birou pe la primărie și să ieși prin cartiere fără nici un rezultat, după care să forțezi tot ce poți pe unde poți numai să iasă „ guvernarea” locală din impasul progresist în care ai aruncat-o împreună cu partidulețul care are mai nou rândulețele din ce în ce mai subțiri și la capitolul credibilitate a trecut pe minus?

Auzi Colibane? Dar cu trotuarul de pe Iuliu Maniu cum rămâne? Acolo când te „ tragi” în poză?

Allen, epoca ta, pe care aș califica-o drept epoca dezastrelor se apropie cu pași repezi de final. Pentru că încep problemele alea grele. Urmează să se facă public raportul Camerei de Conturi. Și să vezi atunci distracție. Să vezi cum dezvăluirile presei pe care le-ai acoperit repede, frumos și birocratic ca pisica amenințând cu judecata jurnaliști, o să iasă pe bune de data asta, și nu de pe surse, și o să constați că e cam nasoală, și că de data asta chiar s-a dus totul dracului. O să te arate toată lumea cu degetul de „ deștept” ce ești.

Recunosc, am avut așteptări mari de la tine. M-am dus pe fenta PR-ului care promitea că vei face și drege, tu și partidulețul. Și după instalarea pe post, ți-ai dat jos masca de Harap Alb și te-ai transfomat în Spân, și merele de aur , salatele și altele s-au dus naibii repede de tot.

Acum aștept să văd dacă ăia din partid au suficiente ouțe ca să te execute. Dar știu că nu e cazul. O să mai pierzi tu și partidulețul pe drum câțiva membri și simpatizanți care oricum stau cu voma în gât de când au văzut lucrurile de care ești în stare. Și oamenii simpli vor începe să-ți povestească de neamurile apropiate când te vor vedea. Și pe Facebook o să stai pitit pentru că nu face bine la ten corul de injurii.

Dar grosul membrilor de partid nu vor ceda. Ei vor să se dea cu bicla, troti și tramvaiul de partid, și să arate degetul din mers pentru că și-au luat orașul înapoi. Oraș care nu a fost niciodată a lor.

Și anyway e mai bine și mai frumi la căldurica și preaplinul bugetului!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

 

2 thoughts on “Auzi Colibane? Dar cu trotuarul de pe Iuliu Maniu cum rămâne? Acolo când te „ tragi” în poză pe Facebook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *