Cum i-a țepuit pe brașoveni administrația USR! Unde este parcul IUS, domnule primar?

Țeapă USR-istă la Brașov!

Să ne amintim cu mare drag faptul că în campania electorală din 2020, USRPLUS îl scotea din buzunare pe Facebook pe Allen Coliban. Gata încălzit și cu vorbele la el. Și printre multe alte lucruri spunea frumos și de parcuri. Că n-avem parcuri, că e nasol, că nu le pasă de brașoveni, dar nu e nici o problemă, vine vine el, cu un nou suflu în administrație și împreună cu partidul vor face parcuri. Părea destul de credibil, mai ales că venea după niște confruntări cu vechiul edil pe teme de mediu.

Și unul dintre parcurile promise trebuia să apară pe fosta platformă industrială de la IUS.

Numai că…odată intrat pe post, noul primar a reîntocmit lista de priorități, și ce să vezi, parcurile au rămas doar în stadiu inspirațional. Un fel de am vrea dar….

Și parcul IUS a rămas doar în stadiul de promisiune. Neonorată! Și după cum văd că se scurg zilele administrației USR-iste la Brașov, așa va și rămâne. Doar sub forma unui deziderat, al unei promisiuni din multele aruncate în ochii brașovenilor. Asta din lipsă de interes pe de o parte, și voință politică inexistentă pe cealaltă parte.

Lucian Pătrașcu ( PSD) ne reamintește aceste lucruri, și ne arată faptul că USR-ul este mult, mult în urmă cu promisiunile. Și că ele au fost în marea lor majoritate deșarte.

Înainte să ajungă pe funcții, aleșii USR Brașov vorbeau peste tot și postau pe rețelele de socializare poze și argumente despre ”cel mai mare parc” din Brașov care urma să fie amenajat pe fosta platformă IUS. Vorbe care s-au dovedit minciuni, pentru că acest cuvânt, ”IUS”, nu a mai fost pronunțat nicăieri de administrația locală condusă de primarul Allen Coliban.

Cum s-au văzut cu ”sacii în căruță”, consilierii locali, viceprimarul și primarul USR au uitat de promisiunea făcută miilor de brașoveni care au nevoie în acest oraș de spații verzi, de noi parcuri. Cu alte cuvinte, reprezentanții USR i-au păcălit pe alegători. Din păcate, nu doar cu acest parc, ci cu multe alte proiecte care s-au dovedit a fi doar ”gargară electorală”.

Din nefericire pentru brașoveni, în cei doi ani scurși de la alegerile locale, primarul ZERO al Municipiului nu a reușit să amenajeze nici măcar un părculeț, darămite un parc cu o suprafață consistentă cum s-a tot vorbit despre IUS. Vorbim despre aleșii unui partid care a câștigat alegerile locale pe teme de mediu, oameni care s-au cățărat pe funcții pe subiecte sensibile.

Domnule Coliban, explicați-le brașovenilor unde este parcul IUS, unde sunt celelalte parcuri mult promise! Sunteți la jumătatea mandatului, nu mai puteți da vina pe ”greaua moștenire”. Sper că nu veți spune iar că celelalte partide sunt de vină. Până acum nu ați venit cu niciun proiect pe această temă, deci să nu încercați să cădeți din nou în penibil! Brașovenii nu vă mai cred, au văzut ce oameni sunteți, văd (i)realizările voastre cu ochii liberi. I-ați păcălit o dată la alegerile locale, dar nu veți mai putea face acest lucru încă o dată!

Ați mințit brașovenii cu parcurile, la fel și cum i-ați păcălit că îi veți scăpa de mirosul urât din oraș sau de poluare. Sunteți repetent la toate aceste capitole, nimic nu ați făcut! V-ați plimbat pe la competiții de curling și cam atât. Cu siguranță că brașovenii vă vor arăta cartonașul roșu la următoarele alegeri locale! Veți rămâne în istorie doar ca primarul Facebook, primarul ZERO care i-a dezamăgit pe brașoveni!”

Așa că să ne fie de bine, așteptăm zile mai bune!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *