Camera de Conturi i-a trimis o scrisorică de „ amor” edilului brașovean. Cu siguranță Coliban n-o termină bine cu treaba asta

Sursele ( trăiască sursele, pentru că altfel am crede că totul e bine și frumos pe planeta USR), ne-au trimis un document transmis de către Camera de Conturi în atenția Consiliului Local Brașov. Și cum Coliban și gașca USR nu se sinchisesc să fie transparenți, ci mai degrabă pun „ opacitatea” pe masă și tac agresiv ca și cum n-ar exista probleme și mai ales preferă să vorbească despre „ vom face” într-un viitor presupus și incert, publicăm noi documentul.

Așadar se face că anul trecut Curtea de Conturi a trecut tematic pe la Primăria Coliban și a verificat niște treburi făcute pe vremea lui Scripcaru. Și a constatat vreo 5 nereguli.

La începutul lui 2022, Curtea de Conturi a emis un document prin care transmitea un set de recomandări pentru repararea neregulilor.

La începutul lui august 2022 au venit din nou pe la Coliban să vadă cum merge treaba cu implementarea recomandărilor transmise, și au constatat că doar una dintre recomandări a fost implementată. Din 5.

Așa e când ți-ai tras primărie pe persoană fizică, și când la conducerea instituției colcăie rezistenți cu pata pusă. Te doare la lanțul de la bicicletă și la soneria de la trotinetă.

Drept urmare, Camera de Conturi dispune prelungirea termenului de aplicare a recomandărilor.

Concluzie – păi noi așteptăm ( mă rog, ăia care nu s-au lămurit încă că așteaptă degeaba, la care adaug aripa ultra din USR) ca primarul să facă grădinițe, școli, să pună asfalt pe străzi, să facă curățenie și să ducă gunoaiele din oraș ( a arătat că nu e în stare), sau să facă lucruri grele, adică spitale, când bietul de el nu poate implementa trei surcele cu mură în gură de la Camera de Conturi.

Bine, eu mai am o speranță, dar nu de la Coliban sau USR că au dovedit că sunt praștie. Eu sper să apară cât mai curând public raportul Camerei de Conturi de la controlul din acest an ca să tranșăm problema cu prejudiciile, și să în caute un pic ANI pe la incompatibilități. Și asta să se întâmple public, să vedem atunci ce ne va mai explica maestrul emerit al explicațiilor, cam ce mâțe are prin sac, cam pe unde se scoate cămașa. Că deocamdată îi dă sus și tare cu neomarxismele și presiunea străzii asupra consilierilor locali.

Și asta în timp ce nu face nimic. Doar dă din gură și din mâini ca să se vadă că e viu, și se plânge că PSD + PNL = LOVE și îi dă la țurloaie.

Marș Colibane că tu și partidulețul ne îngropați orașul!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Camera de Conturi i-a trimis o scrisorică de „ amor” edilului brașovean. Cu siguranță Coliban n-o termină bine cu treaba asta

  1. Dupa decembrie 1989, toti au ingropat si orasul si Romania. O vedem si o simtim zilnic,din toate privintele.Primaria Brasovului este plina de incompetenti(am constatat-o pe propria-mi piele),de sus si pana jos. La fel si Guvernul(toate guvernele de dupa 1989), Presedintia si toate institutiile statului,pline de incompetenti. In afara de faptul ca si-au facut salarii frumoase, pentru romani n-au facut nimic.Fara rautate, dar asta este situatia de azi din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *